Lasurit

BRABUS е тунинг компания на годината. За 18-ти път

BRABUS е тунинг компания на годината. За 18-ти път

BRABUS е тунинг компания на годината. За 18-ти път

Реклама Skoda Monte Carlo
BRABUS обяви, че фирмата е била избрана за Тунинг компания на годината от читателите на auto motor und sport- отличие, което компанията получава за 18-ти път.

"С 54.7% от гласовете, базираната в Ботроп компания отново доминира всички конкуренти с голяма разлика", споделят от Brabus, като акцентират върху успешната история на компанията, обхващаща повече от 45 години и отличаваща се с множество инженерни шедьоври на колела, в това число BRABUS ROCKET 1000 „1 of 25“, с 1000 конски сили, най-мощният суперавтомобил на компанията до момента, и пикапа BRABUS XLP 6x6 с шест задвижващи колела, мотоциклетните си инициативи с KTM, портфолиото си BRABUS Marine и модните си колекции, в това число и с топ-марката Panerai.

"Възхитени сме от този подновен вот на доверие от страна на читателите на auto motor und sport", казва Константин Бушман, изпълнителен директор на BRABUS. "За нас, да бъдем определени за най-популярната тунинг марка за 18-ти път е не само признание, което отличава изключителното представяне на целия екип на BRABUS. Този резултат е също огромна мотивация за нас да продължим да разработваме и произвеждаме суперавтомобили и продукти BRABUS с безпогрешното им ДНК на представяне на пътя, очарование и максимално качество в бъдещето". Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус BMW Honda Hyundai Kia Mazda Porsche Toyota Volvo

Honda CR-V оглави класация на Car and Driver

Апр 29, 2024