New Dacia Duster

Честит рожден ден Абарт!

Честит рожден ден Абарт!

Честит рожден ден Абарт!

Реклама Renault Arkana
Торино, 31 март 2024 г

За да отпразнува своята 75-та годишнина, Scorpion-ът разкрива някои ексклузивни снимки на новия Abarth 600e, най-мощният Abarth досега. На своята 75-та годишнина Abarth прави наистина специален подарък на своята общност с три нередактирани снимки на новия Abarth 600e Scorpionissima: най-мощният Abarth досега, оборудван с 240 к.с., механичен диференциал с ограничено приплъзване и състезателно съдържание.

Привлекателно е идеалното определение на интериора на новия Abarth 600e Scorpionissima: арматурното табло, обогатено с графики на Abarth, ексклузивна шарка и тъмна среда са някои от характеристиките на мистериозната кабина, украсена с детайли като заплашителния Скорпион на волана колело или цветни шевове.

Състезателната душа на Abarth 600e Scorpionissima е изразена от специални специални седалки със състезателно вдъхновение и спортен волан с кожени и Alcantara® вложки, засилващи хладнокръвието и спортния дух на автомобила.

Вътрешният дизайн също така включва тунелен капак за допълнително място за съхранение в кабината, околна светлина, за да подчертае енигматичните интериори, и 10-инчово радио NAV за максимално забавление по време на живота на борда. Информационно-развлекателната система със специфична за Abarth графика предоставя на водача страници за измерване на производителността и специална секция за лесно включване и изключване на безпогрешния звук на Abarth, осигурен от Sound Generator. Тези функции придават уникалност на този агресивен автомобил по отношение на свързаността и удоволствието от шофиране.

Тази година марката Scorpion пожелава честит Великден с повече от едно великденско яйце и няма търпение за следващата среща през юни, за да открие целия външен вид на агресивния Abarth 600e, най-мощният Abarth досега. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Официални вносители- новини Ретро DS

CITROËN ЧЕСТВА 90-ГОДИШНИНАТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ „АВТОМОБИЛ СЪС 100 ПАТЕНТА” ТRACTION AVANT - видео

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро McLaren Mercedes-Benz

Retro Classics 2024 – Силно представяне от Mercedes-Benz

Апр 24, 2024