Lasurit eshop

Polestar Charge с над 650 000 точки за зареждане в Европа

Polestar Charge с над 650 000 точки за зареждане в Европа

Polestar Charge с над 650 000 точки за зареждане в Европа

Реклама Skoda Stock
Шведската марка електрически автомобили Polestar и мрежата от точки за зареждане Plugsurfing стартират нова обществена услуга за зареждане в Европа. С над 650 000 съвместими точки за зареждане на електрически автомобили, Polestar Charge дава на водачите на Polestar достъп до най-големите мрежи за зареждане в Европа в едно решение - мрежата Tesla Supercharger, Ionity, Recharge, Total, Fastned и Allego. Опционалната месечна абонаментна такса също предлага 30 процента отстъпка за повече от 28 000 точки за зареждане.

Polestar е първият производител на електрически автомобили в Европа, който интегрира мрежата Tesla Supercharger в собственото си приложение за зареждане и предлага на своите клиенти достъп до мрежата за зареждане на Tesla. Polestar вече обяви през 2023 г., че ще приеме стандарта за таксуване NACS на Tesla за шофьорите на Polestar в Северна Америка. Освен това клиентите в Китай вече имат достъп до мрежата на Tesla Supercharger в над 200 града, осигурявайки още по-голям достъп до станции за зареждане.

От 2020 г. шофьорите на Polestar 2 в Европа имат достъп до обществени станции за зареждане в рамките на мрежата Plugsurfing и получават специални отстъпки. Стартирането на новата услуга Polestar Charge идва точно преди първите доставки в Европа на двата нови електрически луксозни SUV-а, Polestar 3 и Polestar 4.

С Polestar Charge шофьорите на Polestar получават по-удобно решение за намиране, достъп и плащане на обществени станции за зареждане – без допълнителни абонаменти, приложения или методи за удостоверяване за зареждане. Това е комбинирано с оптимизация на Google Maps за електрически автомобили, която помага за оптимално планиране на спирките за зареждане по маршрут и предварително кондициониране на батерията за постигане на възможно най-бързите скорости на зареждане.

С над 14 000 Tesla Superchargers в над 1000 различни местоположения, мрежата Tesla Supercharger е най-голямата и най-надеждна мрежа за бързо зареждане в Европа, предлагаща скорости на зареждане до 250 кВт. Polestar Charge включва само станции Tesla Supercharger, достъпни за шофьори на други модели. Абонаментът за Polestar Charge е достъпен за водачи на автомобили Polestar на следните европейски пазари - Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Дания, Финландия, Великобритания, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Швеция и Испания. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

На една "бърза" зарядна станция в ЕС се падат по 29 електромобила

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda

Honda с инвестиция от 11 млрд долара за електрификацията си в Северна Америка

Апр 29, 2024