Skoda Monte Carlo

Opel представя ново трио търговски превозни средства

Opel представя ново трио търговски превозни средства

Opel представя ново трио търговски превозни средства

Реклама Opel Stock
Opel представя новото поколение лекотоварни автомобили. Вече налични за поръчка, компактният нов Opel Combo, средният нов Opel Vivaro и големият нов Opel Movano скоро ще могат да се справят с почти всяка работна задача на място. И трите внасят глътка свеж въздух в сегмента на търговските автомобили с нов стил и имат допълнително усъвършенстван кокпит.

Вариантите с електрическа батерия също предлагат водещи в класа си пробези - с новия Movano Electric до 420 километра без спиране за зареждане (по WLTP), според производителя. Това става възможно благодарение на най-съвременните технологии за батерии и подобрения като повишена ефективност на задвижването.

Новите Combo Electric, Vivaro Electric и Movano Electric продължават да предлагат пълната оперативна способност на своите колеги с конвенционални задвижвания. Освен това вановете на Opel ще се предлагат не само с локално електрическо задвижване без емисии или като високоефективен двигател с вътрешно горене. В допълнение към Opel Vivaro Hydrogen, новият Movano също ще обогати гамата от алтернативи за задвижване в бъдеще като иновативния транспортьор с водородни горивни клетки Movano Hydrogen.

Новото поколение лекотоварни автомобили на Opel се разпознават от пръв поглед гарантирано от лицето на марката Opel Vizor, познато от най-новите модели автомобили, което характеризира предната част на трите микробуса в специфична интерпретация на търговски автомобили. Opel Vizor минава по цялата ширина на предната част на автомобила, безпроблемно интегрира емблемата със светкавицата на Opel и фаровете в един елемент.

Но не само външният вид, но и интериорът на Opel Combo, Vivaro и Movano също е доразвит. Акцентите в кабините включват нови информационно-развлекателни системи, съвместими с Apple CarPlay и Android Auto, които могат да се използват за безжично свързване и зареждане на съответните смартфони.

Както обикновено, превозните средства в триото търговски превозни средства се предлагат в различни дължини и височини, както и многобройни варианти на каросерията, за да отговорят на почти всички търговски изисквания. Моделите също печелят точки с товарни обеми за пример, както и капацитет за товарене и теглене. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely Smart

Geely обещава хибридна автономност от над 2000 километра

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024