Lasurit

Спортна нова Aprilia RS 457

Спортна нова Aprilia RS 457

Спортна нова Aprilia RS 457

Реклама Nissan X-Trail
Марката Aprilia въплъщава в себе си спорт, адреналин и забавление от шофирането по пътища и състезателни писти. С 54 световни шампионски титли, това е една от най-успешните марки в историята на мотоциклетните състезания. Сега спортното семейство Aprilia RS се разширява с новия RS 457.

Мотоциклетът се характеризира с ниско тегло, най-доброто съотношение мощност/тегло за мотоциклет, който може да се управлява с книжка A2, лекота на използване и технологични характеристики. Новият двуцилиндров супер спортен модел дава възможност на Aprilia да се обърне към нови целеви групи и пазари, като в същото време отговаря на нарастващото глобално търсене на ефективни, новаторски в технологично и стилистично отношение мотоциклети.

RS 457 се задвижва от модерен паралелен „близнак“ с течно охлаждане, двоен горен разпределителен вал и четири клапана на цилиндър, способен да достави 35 кВт /48 к.с. мощност - максимумът за мотоциклет, който може да се кара с лиценз A2. Мотоциклетът има лека алуминиева рамка, която позволява максимален контрол и динамично каране. Готов за път с тегло от само 175 кг и усъвършенстван дизайн на шасито, мотоциклетът предлага балансирано изживяване при каране.

RS 457 е оборудван с набор от функции, включително система ride-by-wire с три режима на каране (Eco, Sport и Rain), регулируем ATC (Aprilia Traction Control) и двуканална ABS система, за безопасно и персонализирано шофиране при различни условия.

Предлагат се три нови цветови схеми. Цветовият дизайн Racing Stripes е комбинация от черно, червено и лилаво, напомнящи за цветовете на машините Aprilia RS-GP, които играят водеща роля в световния шампионат MotoGP. Другите две цветови схеми, Prismatic Dark и Opalescent Light, също са много привлекателни и отличаващи, комбинирани с червени джанти и множество спортни детайли в ярко червено. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024