Skoda Monte Carlo

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Реклама Skoda Monte Carlo
Automobili Lamborghini обяви, че компанията преминава през програма за нова корпоративна идентичност, основен акцент в която е лансирането на новата емблема на легендарната марка. Промяната на лого може да звучи достатъчно просто, но може да бъде изпълнена с опасност - особено ако това лого е на известна автомобилна фирма като Lamborghini.

Само по себе си, това решение е от значение за марката като цяло, защото както споделят от марката, подобна инициатива се случва за първи път от 20 години насам, но в същото време промените са толкова козметични, че спокойно могат да останат незабелязани без съответното уточнение.

"Промяната в стила се ръководи от нова стратегия, която включва адаптиране на визуалното излъчване на марката, за да отразява по-добре "смелите", "неочакваните" и "автентичните" ценности на нейната мисия, а именно „Driving Humans Beyond“- концепция, която се превръща в намерение винаги да се прекрачват границите, стандартите и конвенциите", казват от Automobili Lamborghini.





Що се отнася до дизайна на значката, той включва по-широк надпис „Lamborghini“ в горната част заедно с много по-проста итерация на бика в центъра с по-фина употреба на традиционно използваното златно оцветяване. Последният път, когато Lamborghini промени логото си, беше през 1998 г., когато беше закупено от Volkswagen Group. Нещо, което остава централно за значката от 1963 г. насам, е бикът в средата на щита.

Очакваме първото Lamborghini, което ще носи новата емблема, да бъде предстоящият plug-in хибридът Urus, който трябва да се появи по-късно тази година, следван отблизо от наследника на суперавтомобила Huracan.

Продажбите на Automobili Lamborghini през 2023 година преминаха рекордната за историята на марката граница от 10 000 автомобила (10 112 единици), 6087 от които бяха представители на SUV модела URUS. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

NIO и Lotus със стратегическо партньорство

Апр 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Aston Martin BYD Dacia Hyundai Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (17/2024)

Апр 28, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Ford

Офроудът с Ford Model T не е шега! - видео

Апр 28, 2024