Lasurit

VW Passat и с два нови plug-in хибрида

VW Passat и с два нови plug-in хибрида

VW Passat и с два нови plug-in хибрида

Реклама Renault Arkana
Два нови plug-in хибрида разширяват гамата на задвижване на VW Passat. Моделите eHybrid развиват мощност от 150 кВт/204 к.с. и 200 кВт/272 к.с. Предварителните продажби вече започнаха. С електрически пробег до 120 км те се превръщат в електрически автомобили в ежедневието.

По същото време ще бъдат пуснати още два турбодизела (TDI): Passat TDI с 90 кВт/122 к.с. ще бележи базовото ниво на представяне в бъдеще. Най-мощният TDI двигател на Passat осигурява 142 кВт/193 к.с. и стандартно е комбиниран със задвижването на четирите колела 4Motion.

Новият Passat се предлага с меко хибридно задвижване (eTSI) и TDI, всеки със 110 кВт/150 к.с., от есента на миналата година. Passat се предлага като вариант и в линиите на оборудване „Passat” (базова версия), „Business”, „Elegance” и „R-Line”. "Business" е съобразен с често пътуващите по работа, "Elegance" и "R-Line" са топ оборудването.

Всяка от различните версии на задвижване е свързана със специфични линии на оборудване: Passat eHybrid със системна мощност от 150 кВт се предлага на цени, започващи от 50 320 евро и може да бъде конфигуриран в оборудване "Passat", "Business" и Elegance. започва от 62 470 евро и може да се поръча в комбинация с оборудването „Elegance“ и „R-Line“.

Новият Passat TDI с 90 кВт е един от най-икономичните комби модели в средния клас. С максимален въртящ момент от 320 Нм, дори и най-малкият турбодизелов двигател в Passat предлага превъзходна мощност. Passat може да бъде поръчан с това задвижване на цени, започващи от 41 745 евро; 90 кВт TDI се предлага за версиите на оборудване "Passat" и "Business".

Задвижващият всички колела вариант Passat TDI 4Motion може да бъде поръчан на цени, започващи от 57 475 евро; той е запазен ексклузивно за двете топ версии “Elegance” и “R-Line”. Passat eTSI (мек хибрид), оборудван с 48V ремъчен стартер генератор, се предлага на цени, започващи от 39 995 евро. eTSI се предлага за версиите на оборудване „Passat“ и „Business“. TDI със 110 кВт започва от 48 495 евро и може да бъде поръчан във версиите на оборудване „Business“, „Elegance“ и „R-Line“. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024