Lasurit eshop

Адриан Холмарк смени Bentley с Aston Martin

Адриан Холмарк смени Bentley с Aston Martin

Адриан Холмарк смени Bentley с Aston Martin

Реклама Opel Stock
В рамките на един ден станахме свидетели на сериозно разместване в управленческите редици на две от най-емблематичните луксозни марки в света- Bentley и Aston Martin.

В първото от съобщенията, Bentley Motors обяви, че изпълняващият длъжностите председател и изпълнителен директор на компанията от 2018 година насам- Адриан Холмарк, я напуска по собствено желание и взаимно съгласие.

"Bentley дължи много на Адриан Холмарк", казва Герно Дьолнер, изпълнителен директор на Audi и директор на подразделението Progressive Brand Group. "Под неговото ръководство, компанията направи важни стъпки към електрическо бъдеще, като производител на луксозни автомобили".

"Bentley имаше голямо влияние върху мен", споделя Адриан Холмарк в официалното изявление на марката. "Да предефинирам луксозната мобилност за бъдещето с такава силна марка е задача, която поех с пълна отдаденост и голямо удоволствие", допълва той.

В петък стана ясно също така, че Адриан Холмарк е напуснал Bentley, за да поеме поста изпълнителен директор на Aston Martin, като встъпването му в длъжност ще бъде не по-късно от 1 октомври 2024 година. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Lamborghini Maserati

На гости на Bridgestone в Рим

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Audi BMW Citroen Dacia Ford Nissan Peugeot Renault Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Март 2024: Макар и с 43% спад, Tesla Model Y отново е най-продаваната нова кола в Европа

Апр 27, 2024