Skoda Monte Carlo

Ферари, ферари, Макларън, макларън!

Ферари, ферари, Макларън, макларън!

Ферари, ферари, Макларън, макларън!

Реклама Opel Stock
Какво състезание получихме в Австралия днес! Ами какво - без Макс Верстапен! Без задължителните 15-30 секунди между първия и останалите. Без доминация от Ред Бул!

От болницата преди седмица до победа №1 за ферари през сезон 2024 г.! Забележително представяне от Карлос Сайнц! Какво прави съвремената медицина! Какво прави Ферари! Оперира! ???? Не сме виждали 1-2 от Ферари в Австралия от точно 20 години, когато Шумахер и Баричело приключваха най-успешният период на Ферари във Формула 1 с 5 поредни пилотски шампионски титли.

Едва ли можем да очакваме, че това е началото на нова ера в червено по трасетата (като онази), но днес представянето им в Австралия, при отсъствието на шампиона Вeрстапен бе сериозна заявка за отлично представяне през 2024 г.! Макларън също се възражда по великолепен начин! Няма какво да кажем за това 3-4 за Норис и Пиастри, освен - АПЛОДИСМЕНТИ!

Серхио Перес не е човекът, който може да носи Ред Бул на гърба си. Не му е отредена тази роля, а и той не настоява да я получи, явно... Без "Факторът МАКС" - Ред Бул са извън подиума. След отпадането на Верстапен и Хамилтън още в началото на състезанието на пистата остана само един световен шампион, с титли от преди 17-18 години - Фернандо Алонсо. Не ръждясва този пилот! Настоява и още иска да кара, и да печели. Е, това, което му дава Астън Мартин - той го умножава по 1,1 и резултатът е нелош - шести след лидерите от трите отбора с най-добри коли. Днес и Ланс Строл прибави към това представяне след като Джордж Ръсел уби колата на Мерцедес в последната обиколка на състезанието.

Юки Цунода е следващия в класирането. Той със сигурност бе една от най-приятните изненади в Австралия като представяне и в квалификацията, и в състезанието, за разлика от съотборника си австралиец...

Но какво направиха ХААС! Всички ги отписваха, а те и с двете си коли са в точките днес! Явно сезон 2024 ще е късметлийски за американския отбор.

Състезанието бе чудесно! Само че защо трябше да е започне в 6 часа сутринта... в неделя?
#F1isPassion Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Електромобили DS DS Automobiles

MONACO E-PRIX – ПРЕДСТОИ БОЛИДИТЕ НА DS AUTOMOBILES ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК ПО УЛИЦИТЕ НА КНЯЖЕСТВОТО!

Апр 27, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024