Opel Stock

Nissan Juke е леко освежен

Nissan Juke е леко освежен

Nissan Juke е леко освежен

Реклама Peugeot 408
Компактното кросовър купе Nissan Juke получи лек фейслифт. Вече са отворени поръчките за обновения модел, който ще струва от 24 790 евро. Най-новият Juke не само има разширени функции в модернизирания интериор, но и допълнение в цветовата гама.

Жълтият цвят на екстериора, възхваляван като "емблематичен" от Nissan, се завръща в цветовата палитра. Визуално новото издание остава вярно на себе си - има общо 24 различни цветови комбинации, включително тонове с метален и перлен ефект, както и 13 двуцветни комбинации.

Хибридната версия, налична заедно с трицилиндровия, турбо бензинов двигател, ще започне от 29 490 евро и следователно ще бъде с 500 евро по-евтина от досега. Стойностите на разхода на Nissan Juke Hybrid също са паднали - до 4,7 от 4,9 литра на 100 километра. Новата линия оборудване N-Sport допълва офертата.

В интериора има преработени централна конзола и арматурно табло, които подобряват работата и четливостта. Практични детайли като жабката, която е увеличена с двадесет процента, повишеното пространство за съхранение и удълженият централен подлакътник с вграден държач за карта, повишават комфорта.

Двата ефективни варианта на задвижване все още са налични: доказаният трицилиндров, турбо бензинов двигател, който генерира 84 кВт/114 к.с. от един литър работен обем, и хибридното задвижване със 105 кВт/143 к.с. Докато базовият двигател се комбинира или с шестстепенна скоростна кутия, или със спортна седемстепенна трансмисия с двоен съединител (доплащане 1500 евро), хибридният модел идва с многорежимен автоматик.

Още от базовата версия нататък безопасността се осигурява от, наред с други неща, автономно аварийно спиране и асистент за поддържане на лентата, предупреждение за сънливост, засичане на движение и интелигентен асистент за скорост, който предупреждава визуално и звуково, ако ограничението на скоростта е превишено. Така нареченият Event Data Recorder, който е част от по-строгите общоевропейски насоки за безопасност, записва поведението при шофиране преди инцидент. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024