Lasurit eshop

McLaren Group вече е 100% собственост на Бахрейн

McLaren Group вече е 100% собственост на Бахрейн

McLaren Group вече е 100% собственост на Бахрейн

Реклама Opel Stock
McLaren Group обяви, че процесът по капиталовата реорганизация на компанията вече е приключен, в резултат на което тя вече е 100% собственост на инвеститора Bahrain Mumtalakat Holding Company- суверенният фонд на Кралство Бахрейн.

"Ние сме удовлетворени от продължаващата отдаденост на Mumtalakat към McLaren чрез тази сделка, която засилва нашата структура на собственост и управление", коментира Пол Уолш, изпълнителен председател на McLaren Group. "Това допълнително ще ни позволи да се съсредоточим върху изпълнението на нашия дългосрочен бизнес план, включително инвестиции в нови продукти и технологии, като същевременно продължаваме да проучваме потенциални технически сътрудничества с партньори от индустрията".

"Анонсът от днес кристализира следващата фаза на траекторията на компанията по разрастването на лидерската позиция при луксозните супер автомобили и моторспорт индустриите", споделя Абдула бин Калифа Ал Калифа, изпълнителен директор на Mumtalakat. "Тази реорганизация и новата опростена структура позиционира McLaren за успех и разкрива стратегически пътища, които включват проучване на нови партньорства за подобряване на растежа на компанията през следващите години"

От McLaren Group посочват, че в момента, продуктите на компанията се предлагат в повече от 40 държави по целия свят. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Audi BMW Citroen Dacia Ford Nissan Peugeot Renault Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Март 2024: Макар и с 43% спад, Tesla Model Y отново е най-продаваната нова кола в Европа

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024