Lasurit eshop

Citroen e-Berlingo печели ефективност

Citroen e-Berlingo печели ефективност

Citroen e-Berlingo печели ефективност

Реклама Opel Stock
Citroen, изобретателят на ванчето за свободното време и дребен бизнес, обнови цялостно своя модел Berlingo под мотото: „Стига по-далеч и струва по-малко“. Новият дизайн, включително новото лого на марката, модерна информационно-развлекателна система с безжично огледало на смартфона и повече комфорт благодарение на седалките „Citroen Advanced Comfort“ имат за цел да издигнат семейния автомобил на ново ниво.

С WLTP пробег до 345 км, e-Berlingo има 20 процента по-голям пробег от предишната версия, според производителя. Благодарение на новата LFP батерия от 50 кВтч (използваем капацитет) и други оптимизации, e-Berlingo може да бъде поръчан от само 36 940 евро и по този начин предлага ценово предимство от 3800 евро в сравнение със сравнително оборудваната предишна версия.

Ванът пристига вече е по-добре оборудван в ниво „Плюс“. Стандартно са включени информационно-развлекателната система „MyCitroen Play“ с 10-инчов сензорен екран и безжична връзка с Apple CarPlay и Android Auto, термопомпа, трифазно 11 кВт бордово зарядно устройство и много системи за подпомагане на водача.

Предницата на новото Berlingo е напълно преработена и сега се отличава с новия дизайнерски език на Citroen. Радиаторната решетка и бронята образуват блок с новото овално лого на Citroen в средата. От двете страни на логото раирана черна лента отразява двойния шеврон и свързва логото с новите фарове, които се отличават с новия светлинен подпис на Citroen от три части с една вертикална лента и две хоризонтални ленти.

Вътре дизайнът е допълнително разработен за подобряване на ергономичността. Изцяло новото арматурно табло подчертава технологията, допълнена от новия 10-инчов централен сензорен екран с висока разделителна способност, позициониран оптимално ергономично. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024