Lasurit eshop

Черни шведи - Volvo Black Edition

Черни шведи - Volvo Black Edition

Черни шведи - Volvo Black Edition

Реклама Peugeot 408
Volvo вече предлага компактните SUV модели изцяло в черно. Трите електрически автомобила Volvo EC40, Volvo EX40 и Volvo XC40 с конвенционално задвижване ще бъдат налични в Black Edition за първи път през моделната 2025 година. Специалните модели, чието производство ще започне през април 2024 г., съчетават черен екстериор с тъмен интериор и висококачествено оборудване.

Името казва всичко за Black Edition, което вече е познато от по-големите серии модели на Volvo - превозните средства са изцяло в черно. В допълнение към боята Onyx Black, външните огледала, контрастиращият покрив и рамката на прозорците също са представени в елегантно черно с висок гланц. Предницата е украсена с черна Black Edition спортна радиаторна решетка (Volvo XC40) или затворен черен капак на радиаторната решетка (Volvo EX40 и Volvo EC40), в средата на който също има черно лого на Volvo.

Черните апликации в задната част като надпис Volvo, емблеми на модела и двигателя допълват цялостното впечатление. В допълнение, компактните първокласни SUV автомобили разполагат с 20-инчови алуминиеви джанти с дизайн с пет двойни спици в диамантено изрязано/черно гланц.

Тъмната цветова схема продължава и в интериора - облицовката на покрива в цвят антрацит пасва на комфортните седалки, които в зависимост от модела и оборудването имат електрическо регулиране на седалката, функция за памет и фиксирана лумбална опора. Алуминиевите прагове на вратите създават поразителен контраст.

Black Edition се основава на двете най-високи нива на оборудване Plus и Ultra. Двете нива на оборудване предлагат високо ниво на комфорт - в допълнение към аудиосистемата Premium Sound by Harman Kardon с 600 Вата мощност, 13 високоговорителя, субуфер Fresh Air и оптимизация на звука Dirac Unison, както и базираната на Android Automotive система за информация и развлечения, която предлага достъп до различни услуги на Google Премиум SUV, например, има разширена система за качество на въздуха с филтриране на финия прах според стандарта за качество на въздуха PM2.5. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024