Skoda Monte Carlo

Daimler Buses разширява пазарното си лидерство

Daimler Buses разширява пазарното си лидерство

Daimler Buses разширява пазарното си лидерство

Реклама Skoda Monte Carlo
Daimler Buses си поставя амбициозни цели за бъдещето. Компанията вече е пазарен лидер на всички свои основни глобални пазари и би искала да разшири още повече тази позиция до 2030 г. Производителят също така се стреми към коригирана възвръщаемост на продажбите от девет процента до края на десетилетието при благоприятни пазарни условия. Daimler Buses планира да постигне осем процента още през 2025 г.

Компанията трябва да стане по-печеливша дори в не толкова идеална пазарна среда. Производителят иска преди всичко да направи необходимите инвестиции, свързани с трансформацията и допълнително да засили своята конкурентоспособност в дългосрочен план. В допълнение към последователното разширяване на електропортфолиото си, компанията планира да приведе в още по-голяма степен предлаганите услуги в съответствие с променящите се нужди на клиентите.

Производителят също така иска да напредне в дигитализацията на продуктите и процесите, за да създаде допълнителна добавена стойност за клиентите и да повиши ефективността в компанията. Всички мерки трябва да се прилагат отблизо и да допринасят за холистична, фокусирана върху клиента стратегия.

Тил Обервьордер, главен изпълнителен директор на Daimler Buses, обяви това на събитие, организирано от производителя в Мадрид: „Трансформацията на нашата индустрия е в разгара си и търсенето на екологично чисти транспортни средства непрекъснато нараства. Можем да направим света по-устойчив с локално CO2 неутрални автобуси и по този начин да дадем важен принос за ограничаване на изменението на климата. Ние сме твърдо убедени, че това е „Десетилетието на автобуса". Искаме да използваме възможно най-добре възможностите, които възникват, и от позицията на силата да оформим трансформацията с нашите продукти и услуги като никой друг. "

Daimler Buses планира да обяви допълнителни новини относно стратегията си за електрификация на дните на eMobility Days в края на годината. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

NIO и Lotus със стратегическо партньорство

Апр 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Aston Martin BYD Dacia Hyundai Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (17/2024)

Апр 28, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Ford

Офроудът с Ford Model T не е шега! - видео

Апр 28, 2024