Opel Stock

Пуристът Mercedes-AMG GT 43 Coupe с четирицилиндров мотор с 421 конски сили

Mercedes-AMG GT 43 Coupe

Mercedes-AMG GT 43 Coupe

Реклама Opel Stock
Mercedes-AMG анонсира подробности за разширеното си модификационно портфолио, най-новото попълнение в което е GT 43 Coupe.

От Mercedes-AMG определят GT 43 Coupe като пуристичен автомобил, с голяма мощност и мигновена реакция. За целта, от компанията са заложили на хибридизиран четирицилиндров, двулитров турбоагрегат, който генерира максимална мощност от 421 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм.

Със задно задвижване, Mercedes-AMG GT 43 Coupe е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, а максималната му скорост на движение е електронно ограничена на 280 км/ч.

"Нашето AMG GT семейство е върха на портфолиото ни и въплъщава духа на нашата марка- Driving Performance", коментира Михаел Шийбе, изпълнителен директор на Mercedes-AMG GmbH и директор на бизнес подразделенията Mercedes-Benz G-Class & Mercedes-Maybach. "Поради тази причина сме радостни, че това семейство е увеличено с добавянето на GT 43. Той е ясноразличим като GT, но и ясно различен от другите модели. Той е привлекателен за клиенти, които обичат дизайна и фокуса върху елегантното, но не са готови да правят компромис с удоволствието от управлението и пътната динамика". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

NIO и Lotus със стратегическо партньорство

Апр 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Aston Martin BYD Dacia Hyundai Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (17/2024)

Апр 28, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Ford

Офроудът с Ford Model T не е шега! - видео

Апр 28, 2024