Opel Stock

Ford Tourneo Connect PHEV минава 110 километра на ток (Видео)

Ford Tourneo Connect PHEV

Ford Tourneo Connect PHEV

Реклама Opel Stock
Днес европейското подразделение на Ford анонсира нова версия на многофункционалният си модел Tourneo Connect, задвижващата система на която е изпълнена в PHEV зареждаем хибриден вариант.

От Ford споделят, че новата модификация Tourneo Connect PHEV е първа по рода си в сегмента и от компанията са си поставили за цел автомобилът да предложи свободен пробег в чист електрически режим от 110 километра.

С лансирането на Tourneo Connect PHEV от Ford разгръщат пълната електрифицирана модификационна гама на Tourneo в Европа, в която са включени също така петместното E-Tourneo Courier, осемместното E‑Tourneo Custom и деветместното Tourneo Custom PHEV.

"При Tourneo Connect всичко е за възможности и гъвкавост, и новата PHEV версия дава допълнвително и от двете", коментира Рич Хюс, бранд мениджър на Tourneo. "Независимо дали за оставяне на децата на училище, приключения или дори в работна среда, щедрият електрически пробег на Tourneo Connect PHEV означава, че той може да електрифицира много от пътуванията в забързаното ежедневие на нашите клиенти".



Tourneo Connect PHEV ще бъде налично за поръчка през лятото на тази година, а първите доставки се очаква да бъдат осъществени през последната й четвърт.

Tourneo Connect PHEV, което ще се предлага в пет- и седемместен вариант, и три нива на оборудване- Trend, Titanium и Active, е изпълнено с 1.5-литров, EcoBoost бензинов двигател и електромотор за обща максимална мощност от 150 конски сили и 350 Нм, предавателната кутия е шестстепенна роботизирана, а интегрираната батерия позволява бързо зареждане с капацитет от 50 kW. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Maybach Mercedes-Benz

Mercedes AMG GT 63 S E Performance бе с премиера в Шанхай - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Lamborghini

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024