New Dacia Duster

Цветните акценти в лимитирания Rolls-Royce Ghost “Prism”

Цветните акценти в лимитирания Rolls-Royce Ghost “Prism”

Цветните акценти в лимитирания Rolls-Royce Ghost “Prism”

Реклама Honda ZR-V
Приглушените тонове са на мода при луксозните седани. Но няколко цветни нюанса са желани от любителите на елегантния автомобилен дизайн. Има четири цветови комплекта за избор за серията Rolls-Royce Ghost „Prism“, която е ограничена до 120 екземпляра. Специалните модели са предназначени да въплъщават предпочитанията на клиентите от модната и дизайнерската индустрия, които все повече залагат на тъмните, неутрални тонове със силни цветови акценти.

„В Rolls-Royce обичаме да се ръководим от вкусовете и желанията на нашите клиенти, които в много случаи определят глобалните тенденции в модата и по-широкия луксозен сектор“ - казва Андерс Уорминг, директор по дизайна на Rolls-Royce Motor Cars - „Ghost Prism сега е предаване на личната естетика на тази специална група от създатели на мода. Използвайки тъмни, неутрални тонове с фини цветови импулси, автомобилът се позиционира ясно в съвременния луксозен пейзаж. Нашите клиенти са експерти и ценители, които знаят точно какво искат – и Ghost Prism празнува тази уникална връзка, която имаме с тях.“

Представеният екземпляр е боядисан в Gunmetal Grey, който се отличава с богато минерално покритие и е произведен чрез усъвършенстван процес в десет стъпки. Четири слоя боя се нанасят внимателно и се полират на ръка в продължение на 16 часа. Вместо класически, силно полирани повърхности от неръждаема стомана, радиаторната решетка на автомобила и капакът на багажника са завършени в гланцово изгаряне, опушен сив цвят.

За постигането му всяко парче метал се обработва ръчно от специализирани майстори. Първо се нанася лек абразив, за да се създаде ключът към издръжлив грунд, върху който след това се нанасят четири слоя прегорял лак. Клиентите могат да избират между четири смели акцентни цвята, „Phoenix Red“, „Turchese“, „Mandarin“ или „Forge Yellow“, за да допълнят избрания от тях цвят на екстериора и да създадат поразителния контраст, който е централен за тази съвременна дизайнерска посока.

Избраният акцентен цвят се прилага към долните вложки на бронята, спирачните апарати и линията на каросерията - икономичен, но същевременно сплотен жест, който обединява механичните, аеродинамичните и скулптурните елементи на Ghost.

Цветните акценти се простират и в интериора, включително 1040-е цветни „звезди“ в таванната облицовка Bespoke Starlight, които изпълват интериора с меко сияние. Те се поставят индивидуално на ръка - как би могло да бъде друго с Rolls-Royce? Фактът, че ще има само точно 120 копия на Ghost "Prism" по целия свят, служи като знак на почит към 120-годишнината на Rolls-Royce Motor Cars, която се чества тази година. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Maybach Mercedes-Benz

Mercedes AMG GT 63 S E Performance бе с премиера в Шанхай - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Lamborghini

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024