New Dacia Duster

Наближава традиционното време за закупуване на скутер – ето няколко съвета

Наближава традиционното време за закупуване на скутер – ето няколко съвета

Наближава традиционното време за закупуване на скутер – ето няколко съвета

Реклама Honda ZR-V
Ако решите да си купите скутер, съветите на Peugeot Motocycles, френският производител на моторизирани дву- и триколесни машини, могат да ви помогнат с трудностите на избора.

Скутерите са известни предимно с удоволствието от шофирането, но има и допълнителни предимства, като по-ниските разходи за закупуване и поддръжка в сравнение с автомобилите. В допълнение към външния вид и производителността на скутера, въпросът дали желаният модел е подходящ за вашата индивидуалност е важен при вземане на решение за покупка

Присила Селие, пресдиректор за Европа в Peugeot Motocycles, съветва: "Важно е скутерът да отговаря на човека и предназначението му. За кратки пътувания в града скутер, например с електрическо задвижване, със скорост 45 км/ч често е добър и достатъчен избор. За по-дълги разстояния в страната или пътуване до работа превозните средства с обем на двигателя 125 кубика обикновено са правилният избор."

Колкото са различни хората, толкова различни са и скутерите, които им подхождат. Височината и позицията на кормилото играят решаваща роля. По-високите дръжки са по-добри за по-високи хора. По-ниските ездачи трябва да могат да поставят кормилото на скутера по-ниско. Променения ъгъл означава, че ръцете са в оптимална и удобна позиция. Седалката на трябва да е достатъчно висока, така че и двата крака да имат сигурна опора на земята. Правилната височина на седалката осигурява добра видимост и спокойно шофиране. По-новите скутери и мотоциклети обикновено имат височина на седалката между 60 и 85 сантиметра.

Освен пригодността и скоростта, дизайнът също играе роля. Скутерите от Peugeot Motocycles се предлагат в спортен и класически вариант, с модерен и ретро дизайн. Внимавайте с употребяваните скутери - те обикновено имат доста километри зад гърба си през годините. За по-сигурно посещение в сервиза преди покупката е задължително.

Освен това е препоръчително да изберете правилния двигател. Въпросът по същество е „Електрически или бензинов двигател е подходящ за вашите ежедневни нужди?“. Тези с бензиновите двигатели често имат по-голям пробег, но някои електрическите скутери се предлагат с допълнителна батерия за конкурентното им представяне. Електрическите скутери са много подходящи за кратки пътувания без емисии в града. Електрическият скутер също води, когато става въпрос за ускорение. Чрез директно преобразуване на енергията той стартира по-бързо и енергично. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили

На една "бърза" зарядна станция в ЕС се падат по 29 електромобила

Апр 29, 2024
Авто Новини Авто глобус Porsche

Porsche Taycan Turbo GT e обут с гуми на Pirelli

Апр 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Hyundai

Hyundai SANTA FE грабна наградата Red Dot Design

Апр 29, 2024