Skoda Monte Carlo

MG Motor на фестивала на скоростта в Гудууд - видео

MG Motor на фестивала на скоростта в Гудууд - видео

MG Motor на фестивала на скоростта в Гудууд - видео

Реклама Renault Arkana
Минало, настояще и бъдеще се срещат на фестивала на скоростта в Гудууд. MG Motor празнува 100-годишнината на марката на реномираното моторспорт събитие. Грандиозно и малко изкуство - MG Motor ще бъде изключително видимата тема на световноизвестната скулптура на Фестивала на скоростта в Гудууд през 2024 г.

Като „Central Display Partner“, 100-годишнината на марката е във фокуса на известното автомобилно събитие в южна Англия по отношение на съдържание и пространство, което отново ще отпразнува автомобилната култура през 2024 г. от 11 до 14 юли.

„Фестивалът на скоростта в Гудууд е един от най-известните автомобилни фестивали в света и привлича стотици хиляди посетители всяка година“ - каза Марк Хехт, директор PR & Communications в MG Motor Germany - „MG Motor винаги е олицетворявал удоволствието от шофирането и празнува своята 100-годишнина през 2024 г., а това пасва идеално на Фестивала на скоростта. Ето защо ние сме много доволни да бъдем тематичен фокус през 2024 г. като „Централен партньор на дисплея“.“




Две важни превозни средства идват на пазара по случай годишнината на MG: MG Cyberster, който продължава традицията на родстър традицията на марката е с чисто електрическо задвижване, и MG3 Hybrid+, който наскоро беше представен на Motor шоуто в Женева на световната публика и ще излезе на пазара в началото на лятото.





Фестивалът на скоростта в Гудууд привлича около 200 000 зрители всяка година, които се радват на много екшън по време на състезанието тип Hill Climb и специален рали етап. С многобройните изложители, фестивалът предлага и много автомобилна култура в различни боксове. Излагат са състезателни и спортни автомобили, състезателни мотоциклети и рали автомобили от всички епохи на историята на моторните спортове, както и серийни автомобили от настоящето и прототипи на бъдещи. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Maybach Mercedes-Benz

Mercedes AMG GT 63 S E Performance бе с премиера в Шанхай - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Lamborghini

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024