New Dacia Duster

Torres EVX е вълнуващ SUV!

Torres EVX е вълнуващ SUV!

Torres EVX е вълнуващ SUV!

Реклама Peugeot 408
Южнокорейският автомобилостроител KG Mobility покани водещите международни автомобилни медии в Истанбул (Турция) за представянето и тестовото шофиране на изцяло новия си SUV модел Torres EVX. Домакин на събитието беше г-н Хуанг Ки-Юнг, ръководител на експортния отдел на KG Mobility, а сред присъстващите на събитието 150 поканени гости от 28 европейски държави, бе лично президентът на холдинга KG г-н Куак Джий-Сун.

Стъпвайки върху успеха на конвенционалния SUV oт горен среден клас Torres, новият Torres EVX е също толкова вълнуващ SUV, проектиран да работи като високоефективен съвременен автомобил, съчетаващ предимствата на електромобила в ежедневна употреба и ролята на традиционен SUV за моментите, в които искате да излезете извън утъпканите пътища.

Якият му външен вид и голямото товарно пространство го правят идеален за превозване на всичко, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на ваканцията си на открито, а съчетавайки двете роли - на автомобил за ежедневието и за свободното време, Torres EVX е истински пионер и приключенец в сравнение с повечетo електрически SUV, фокусирани върху градската мобилност.

Torres EVX беше пуснат на пазара в родната си Южна Корея през септември миналата година, като продажбите му веднага след старта силно надхвърлиха очакванията, а отзивите за него в корейската преса бяха изключително положителни. След представянето и тестовото шофиране в Турция, очакваме обратна връзка и от международните медии. Поръчките на Torres EVX за Европа ще бъдат отворени в края на този месец. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Електромобили DS DS Automobiles

MONACO E-PRIX – ПРЕДСТОИ БОЛИДИТЕ НА DS AUTOMOBILES ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК ПО УЛИЦИТЕ НА КНЯЖЕСТВОТО!

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024