Skoda Monte Carlo

Volkswagen представя ID.7 Tourer - видео

Volkswagen представя ID.7 Tourer - видео

Volkswagen представя ID.7 Tourer - видео

Реклама Peugeot 408
Първото напълно електрическо комби на Volkswagen, ID.7 Tourer, вече може да бъде конфигурирано и поръчано на цени, започващи от 54 795 евро. След новия хечбек ID.7, новия Passat и новия Tiguan, първото изцяло електрическо комби на Volkswagen е четвъртият нов модел от среден клас само за няколко месеца.

ID.7 Tourer е концептуално съобразен с европейския пазар. В началото на предварителните продажби електрическият Volkswagen може да бъде конфигуриран като ID.7 Tourer Pro с 210 кВт/286 к.с. електрическо задвижване и батерия с енергийно съдържание от 77 кВтч (нето). Обхватът на WLTP е до 607 км, според производителя.

Новият елмодел може да достигне скорост до 180 км/ч и получава нова енергия с до 175 кВт в DC станции за бързо зареждане. С тази мощност батерията може да се зареди от 10 до 80 процента за около 28 минути.




С товарен обем до 1714 литра, новият ID.7 Tourer е един от най-просторните електрически автомобили на пазара. Дори с петима души на борда е наличен обем на багажника до 605 литра. Тъй като голямото междуосие от 2971 мм се използва почти изцяло за интериора, автомобилът, който е дълъг общо 4961 мм, предлага много място за краката отзад.

Основната цена включва, наред с други неща, 2-зонов автоматичен климатик, информационно-развлекателна система със сензорен екран във формат на таблет (диагонал: 38 см, 15 инча), включително безжична връзка "App-Connect" за Apple CarPlay и Android Auto, разширена реалност head up дисплей, гласов асистент IDA, телефонен интерфейс, четири USB-C интерфейса, амбиентно осветление, алармена система против кражба, отопляеми предни седалки, преградна мрежа за багажното отделение, LED фарове и LED задни светлини, електрически сгъваеми външни огледала, системата за безключово заключване и стартиране "Keyless Access", сензорът за дъжд, черните релси на покрива (75 кг натоварване на покрива) и 19-инчовите алуминиеви джанти на борда.

Всички версии са оборудвани със системи за подпомагане като автоматичен контрол на дистанцията ACC, включително "Lane Assist" (асистент за поддържане на лентата), "Side Assist" (асистент за смяна на лентата), системата за предупреждение Car2X, разпознаване на пътни знаци, камера за заден ход („Изглед отзад“) и „Light Assist“ (асистент за дълги светлини). ID.7 Tourer и ID.7 хечбек седан се произвеждат в завода на Volkswagen в Емден в Северна Германия. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Audi

Audi Q7 и Q8 PHEV: по-голяма батерия, по-голям пробег

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Toyota

Toyota Corolla със свежи цветове и нови технологии

Апр 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Maybach Mercedes-Benz

Mercedes AMG GT 63 S E Performance бе с премиера в Шанхай - видео

Апр 28, 2024