Skoda Monte Carlo

Mercedes-AMG лансира SL 63 S E PERFORMANCE на цена от 223 720 евро

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE

Реклама Honda ZR-V
Mercedes-AMG стартира процеса по приемането на заявки за закупуването на SL 63 S E PERFORMANCE, за който от компанията казват, че е "най-иновативният и мощен SL на всички времена".

Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE е оборудван с хибридна задвижваща система, в която е включен четирилитров, V-образен, осемцилиндров biturbo двигател, AMG Electric Drive модул и 9-степенна AMG SPEEDSHIFT MCT предавателна кутия, като общата максимална мощност на автомобила е 816 конски сили, максималният въртящ момент е 1420 Нм, а ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено за едва 2.9 секунди.

В оборудването на Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE са включени също така система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+ и AMG ACTIVE RIDE CONTROL адаптивно окачване, а за цялостното изживяване обещават да допринесат и регулируемите AMG спортни седалки. Последните могат да бъдат заменени със специално разработени спортни такива с интегриран подглавник на цена от 2558 евро.

Като допълнително оборудване за Mercedes-AMG SL 63 S E PERFORMANCE, от компанията са подготвили аеродинамичен пакет на цена от 3332 евро, карбонов екстериорен пакет за 5712 евро, екстериорен хром пакет за 1130 евро, аудиосистема Burmester High-End 3D Surround Sound за 5926 евро и други.

*Цени Германия Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

NIO и Lotus със стратегическо партньорство

Апр 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Aston Martin BYD Dacia Hyundai Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (17/2024)

Апр 28, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Ford

Офроудът с Ford Model T не е шега! - видео

Апр 28, 2024