Lasurit

Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена

Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена

Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена

Реклама Skoda Monte Carlo
Клиентите, които поръчат до края на март новия Citroen e-C3, който се предлага от 23 300 евро, ще получат и стенна кутия. Доставката на изцяло електрическия малък автомобил ще започне през юни 2024 г. eProWallbox от Free2Move eSolutions на стойност 799 евро предлага мощност до 22 кВт. Той е интелигентен и свързан, и позволява на потребителите да управляват процесите на зареждане чрез смартфон и да използват контрол на достъпа, за да определят кой може да зарежда.

Новият e-C3 е достъпен за поръчка онлайн и от търговските партньори на Citroen от началото на февруари и според производителя има за цел да предефинира съотношението цена-производителност за електрическите превозни средства на пълен работен ден в B сегмента. e-C3, разработен във Велизи близо до Париж и произведен във фабриката на Stellantis в Търнава, Словакия, може да измине над 300 километра с едно зареждане (WLTP) и предлага бързо зареждане с до 100 кВт като стандартен.

За 23 300 евро e-C3 You идва, наред с други неща, с 16-цолови стоманени джанти с капачки, окачване Citroen Advanced Comfort, електрически прозорци, задна помощ при паркиране и LED фарове. Станцията за смартфон MyCitroen Play, Bluetooth система за свободни ръце, както и активен асистент за аварийно спиране и асистент за поддържане на лентата, разпознаване на пътни знаци, асистент за внимание, допълнителен нагревател с предварителен климатик чрез приложението MyCitroen и бордово зарядно устройство 7,4 кВт също са винаги на борда.

e-C3 Max (от 27 800 евро) има, наред с други неща, 17-цолови алуминиеви джанти с „диамантено“ рязане, седалки Citroen Advanced Comfort, помощ при паркиране отзад с камера за заден ход, индуктивно зареждане за смартфони, автоматичен климатроник, MyCitroen Drive с 10.25 " сензорен екран и безжични Android Auto и Apple CarPlay. Освен това клиентите могат по желание да добавят бордово зарядно устройство от единадесет кВт към версиите You и Max, както и зимен пакет, включващ отопление на предните седалки, отопляем волан и отопляемо предно стъкло. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Maybach Mercedes-Benz

Mercedes AMG GT 63 S E Performance бе с премиера в Шанхай - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Lamborghini

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Апр 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) представя новите модели Caddy

Апр 27, 2024