Skoda Monte Carlo

Abt Sportsline кани на Racing Party

Abt Sportsline кани на Racing Party

Abt Sportsline кани на Racing Party

Реклама Skoda Stock
Когато става въпрос за изключително изискани автомобили от марките Audi, VW, Lamborghini, Seat, Cupra и Skoda, името на пазарния тунинг лидер Abt Sportsline е известно в цял свят.

„Окончателното обратно броене“ за новия сезон на DTM (сезонът започва на 27/28 април) и 24-часовото състезание на Нюрбургринг (1/2 юни) вече започна в базирания в Кемптен луксозен производител. Компанията и нейните партньори празнуват предстоящото начало на двоен сезон в състезанията GT3 с голямо фенско парти в Gurgl в Ötztal (Тирол, Австрия) на 1900 метра.

В понеделник, 18 март 2024 г., центърът на града ще бъде доминиран от дейностите GT3 на Abt Sportsline. От 15:00 ч. до 22:30 ч. феновете на моторните спортове могат да очакват с нетърпение пъстра програма с музика, интервюта, сесии с автографи, предизвикателство за спиране в бокса и много други акценти с вход свободен. Там ще са Abt Audi R8 LMS GT3 evo II, новият Abt XGT, иновативното такси на Schaeffler DTM с технологията steer-by-wire, Cupra DTM Safety Car, Abt Cupra Formentor VZ5 BAT и Abt RS6 Legacy Edition.

Вечерта директорът на Abt Motorsport Мартин Томчик и неговите пилоти ще разкрият световната премиера на Abt Lamborghini Huracan GT3 EVO2 в грандиозния нов дизайн за тазгодишното 24-часово състезание на Нюрбургринг.

Gurgl е известен като „Диамантът на Алпите“ за зимни ваканции на най-високо ниво, съчетани с луксозни хотели и ресторанти. Тази комбинация гарантира висококачествено каране на ски в задния край на Ötztal сред могъщите трихилядници в една от най-ексклузивните ски зони в Алпите. Първокласната дестинация впечатлява със своята сигурна за сняг надморска височина от 1800 до 3030 метра, 112 километра писти и 25 лифта без време за чакане на опашки. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Lamborghini Maserati

На гости на Bridgestone в Рим

Апр 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Nissan

Автосалон Пекин 2024: Nissan показа две електрически и две PHEV хибридни концепции (Видео)

Апр 27, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Audi BMW Citroen Dacia Ford Nissan Peugeot Renault Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Март 2024: Макар и с 43% спад, Tesla Model Y отново е най-продаваната нова кола в Европа

Апр 27, 2024