Opel Stock

BYD с цел: Заводът в Унгария да е готов до края на 2025 година

BYD с цел: Заводът в Унгария да е готов до края на 2025 година

BYD с цел: Заводът в Унгария да е готов до края на 2025 година

Реклама Skoda Stock
Китайският автомобилен гигант в областта на електромобилите- BYD, си е поставил за цел готовност за производство в изцяло новото си и първо по рода си производствено съоръжение в Унгария преди края на следващата година.

Това стана ясно по време на среща с Майкъл Шу- управляващ директор на китайския гигант BYD в Европа, с членовете на международното жури AUTOBEST по време на международното изложение в Женева.

"Трябва да сме бързи", споделя още Шу и обяви, че в завода ще се произвеждат няколко модела, два от които със сигурност ще бъдат изцяло електрическия DOLPHIN и Seal.

По време на срещата, Майкъл Шу обяви, че в най-скоро време компанията ще проведе специален форум, предназначен за набиране и потвърждение на европейски доставчици за производственото си съоръжение, за да бъде постигнато възможно най-голямото локално производство, и че към момента компанията се намира в преговори и договорни отношения с повече от 50 дилърски групи в Европа.

По отношение на продуктовата гама на BYD в Европа, Шу обяви, че марката се стреми да отговори на потребителските желания и нужди, като ще даде възможност на клиентите си да избират както между изцяло електрически модели, така и зареждаеми (PHEV) хибриди, които ще бъдат в състояние да изминат 150 километра в чист електрически режим на експлоатация. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили Geely Lotus NIO

NIO и Lotus със стратегическо партньорство

Апр 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Aston Martin BYD Dacia Hyundai Tesla

Най-четеното от изминалата седмица (17/2024)

Апр 28, 2024
Авто Новини Ретро Авто глобус Ford

Офроудът с Ford Model T не е шега! - видео

Апр 28, 2024