New Dacia Duster

Peugeot и Citroen в новия мултибранд центъра SFA Retail София - 1 (Видео)

Peugeot и Citroen в новия мултибранд центъра SFA Retail София - 1 (Видео)

Peugeot и Citroen в новия мултибранд центъра SFA Retail София - 1 (Видео)

Реклама Skoda Stock
Вчера вечерта, в София (бул. "Цариградско шосе" №236) беше открит новият мултибранд центъра SFA Retail София - 1, в който, под един покрив, са изложени марките Peugeot и Citroen.

"Това, което мен ме кара да бъда радостен, е че поверихме марката Citroen в ръцете на един изключителен екип професионалисти, които преминаха през доста премеждия докато завършат този обект- първият в град София обект, който отговаря на най-новите стандарти на марката и няма да е последният, но вярвам, че ще справят с всички предизвикателства и с големите очаквания, които имаме всички за тях", каза по време на откриването Станислав Панчев, бранд директор на Citroen за България

"Peugeot e с утвърдени позиции на българския пазар и това всъщност е първият голям център на марката в страната. Peugeot е марка, която претърпя изключителна трансформация последните години, като част от този процес е новото лого, електрификацията, свързаността, високите технологии, както и обновяването на цялата гама леки и лекотоварни автомобили през последните две години", сподели Калоян Кутин, бранд директор на Peugeot за България. "С тази трансформация, Peugeot потвърждава препозиционирането в премиум сегмента, където се опитва да задоволява все по-взискателните клиенти и да задава стандарти в автомобилния бранш като цяло. Напълно в духа на тези тенденции, днес имаме възможността да присъстваме на откриването на един от най-модерните центрове на Peugeot в страната, който задава стандарти за висок професионализъм и изключително клиентско обслужване".

"През годините, центърът се е доказал като един от най-успешните и сега има възможността да оперира като мултибранд представителство ще търси синергия между две марки с изключителна история и със заявка за успешно бъдеще", каза още Кутин.





За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса е вложена инвестиция над 1 260 000 лева, насочена към обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.

SFA Retail София-1 – 27 години професионализъм
Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от ритейл мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили – вече включващи и марката Citroen.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, които освен продажбата на автомобили включват и гаранционно и следгаранционно обслужване, предлагането на оригинални резервни части и аксесоари, автомобилно застраховане, rent-a-car услуги и др. Сред специалните предложения на дилърството са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на превозното средство, удължена гаранция Protect Plus, обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента (Buy-back) и замяната му с нов модел по избор.

”Нищо не ни движи така, както Citroen”
Шоурумът на Citroen се простира на 245 кв.м от общо 1500 кв.м застроена площ. В SFA Retail София-1 всеки посетител може да се запознае отблизо и да тества всички актуални модели на марката, включително най-новите: Ami, C4, C4X и C5X, отличаващи се с френски чар и елегантност, както и предназначените за бизнеса Berlingo, Jumpy и Jumper.

„Светът е по-добър с ALLURE“
Изцяло модернизираният шоурум на Peugeot, обхваща площ от 205 кв.м. Центърът разполага с най-новите модели на Peugeot: 208, 2008, 308, 408, 508, 5008, Rifter и Traveller, както и лекотоварните Boxer, Partner и Expert, доказали своята надеждност за специфичните нужди на бизнеса. Почти цялата гама на марката включва електрифицирани версии, като това ще се случи с всички модели до 2024 г. - неизменна част от стратегията на Peugeot да се превърне в електрически бранд No1 в Европа.

Празник с много подаръци за всички клиенти
По случай откриването на новия център от 8-и юни до края на месец септември всички клиенти ще получат специални подаръци при сервизиране, а при поръчка на нов или употребяван автомобил – отстъпки и бонуси до 7000 лева. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии