Skoda Monte Carlo

Напълно електрическият SUV Volvo EX30: малък автомобил с голям потенциал

Напълно електрическият SUV Volvo EX30: малък автомобил с голям потенциал

Напълно електрическият SUV Volvo EX30: малък автомобил с голям потенциал

Реклама Renault Arkana
Понякога първите впечатления могат да бъдат подвеждащи. Да, новото Volvo EX30 е най-малкият ни SUV досега. И да, идва на атрактивна цена. Но може да има огромно въздействие.

Volvo EX30, наличен за поръчка сега на избрани пазари*, е важна стъпка за стратегическата трансформация на компанията. До 2030 г. планираме да продаваме само напълно електрически модели. Очакваме EX30 да бъде един от нашите най-продавани модели през следващите години, докато работим за постигането на тези амбиции.

С Volvo EX30 навлизаме в нов и бързо развиващ се сегмент за нашата марка. Има нарастващо търсене от страна на потребителите в световен мащаб за малки, напълно електрически премиум SUV автомобили.

EX30 също е проектиран да бъде толкова безопасен, колкото бихте очаквали от автомобил Volvo и има за цел да се грижи както за Вас, така и за другите в забързаната градска среда. Например, той включва специална функция за безопасност за велосипедисти, която помага за предотвратяване на така наречените злополуки с „врата“, като Ви предупреждава, когато сте на път да отворите вратата си пред велосипедист, скутер или бегач.

EX30 предоставя на водачите истински и способен SUV, изцяло електрически с всички интелигентни технологии, от които се нуждаят. В комбинация с атрактивна начална цена, това означава, че клиентите получават премиум напълно електрически SUV на цена, подобна на еквиваленти, задвижвани с двигател с вътрешно горене.

„Знаем, че цената все още е едно от най-големите предизвикателства, когато хората обмислят преминаването към електрически автомобил“, каза Джим Роуън, нашият главен изпълнителен директор. „С Volvo EX30 ние се стремим да предоставим първокласна, напълно електрическа мобилност на много по-широка аудитория, помагайки за напредъка и ускоряването на прехода към пълна електрификация, от която нашата индустрия и общество се нуждаят.“

По начина, по който го искате
Със своя удобен размер, интелигентна технология и различни конфигурации, от които можете да избирате, Volvo EX30 е проектиран да се хареса на широк кръг клиенти – всеки със своите предпочитания, нужди и начин на живот.


Volvo EX30 е наличен за поръчка от днес в цяла Европа и други избрани пазари. В Съединените щати клиентите могат да правят предварителни поръчки, докато книгите за поръчки ще бъдат отворени на други пазари на по-късен етап, който ще бъде съобщен своевременно.

*Източник: www.volvocars.bg Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Тестове Авто глобус BMW BYD Citroen Geely Mercedes-Benz MG Smart Tesla

Тестовете на ADAC сочат: китайските автомобили не са това което бяха!

Апр 23, 2024