Lasurit eshop

VINFAST ПУСНА VF 3 – МИНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА ЗА МАСОВИЯ ПАЗАР

VINFAST ПУСНА VF 3 – МИНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА ЗА МАСОВИЯ ПАЗАР

VINFAST ПУСНА VF 3 – МИНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА ЗА МАСОВИЯ ПАЗАР

Реклама Peugeot 408
Днес 8 юни 2023 г. VinFast официално пусна VF 3, модел мини електрически автомобил, проектиран специално за пазара във Виетнам. С компактен и съвременен дизайн, VF 3 предлага множество предимства, което го прави подходящ за широк спектър от приложения и работни среди. Това екологично превозно средство също е оборудвано с интелигентни функции, осигуряващи динамична възможност за мобилност за хора от всякакъв произход.

VinFast VF 3 е част от сегмента на малките автомобили, специално класифициран като автомобил Mini. VF 3 представлява първоначалното начинание на VinFast в разработването на модел малък автомобил, проектиран да отговаря на отличителните характеристики и модели на шофиране на местните потребители. Автомобилът има обща дължина от приблизително 3114 мм и разполага с дизайн с 2 врати, заден багажник и достатъчно вътрешно пространство за настаняване на до петима души.

Каросерията е компактна, но висока и здрава, осигуряваща достатъчно просвет и оборудвана с 16-цолови колела. Външният дизайн се характеризира със смели геометрични блокове и силни линии, които вървят последователно отпред към гърба, създавайки привлекателен външен вид. Трябва да се отбележи, че квадратните фарове и огледалото за обратно виждане, както и стилизираното лого с V-образна птица на предната и задната броня, служат като открояващи се елементи, които установяват сплотен дизайнерски език, придавайки динамична визуална привлекателност на цялостния дизайн на автомобила.

С цел да представи модел, който е за всеки, VinFast VF 3 ще предложи на потребителите набор от цветови опции, от които да избират, като допълнително ще подобри възможностите за персонализиране. Що се отнася до интериора, VF 3 е проектиран да бъде минималистичен, за да оптимизира пространството за петима души, които да седят в колата. Основните интелигентни функции са напълно интегрирани, осигурявайки комфортно и удобно потребителско изживяване.

Автомобилът е оборудван с електрически мотор и батерия, които предлагат впечатляващо разстояние за пътуване, отговаряйки на нуждите и ежедневните модели на употреба на повечето виетнамски шофьори. VF 3 ще се предлага в две версии, Eco и Plus, и ще бъде на достъпна цена, като същевременно осигурява безопасно, удобно и интелигентно транспортно решение.

Със своите изключителни предимства на нулеви емисии, безшумна работа, екологичност и, най-важното, високи стандарти за безопасност, VF 3 има потенциала да се превърне в новото „национално превозно средство“ за виетнамския народ. Той може да помогне за осъществяването на „автомобилните мечти“ на милиони семейства, като същевременно подобрява жизнения стандарт и служи като мощен катализатор за широкото приемане на електрически автомобили във Виетнам.

С VF 3 VinFast продължава твърдо да отстоява позицията си на OEM с най-разнообразната продуктова гама на глобалния пазар на EV, предлагайки седем модела, които покриват от автомобили Mini до SUV E-клас в пълен размер. VinFast вече пусна шест модела електрически автомобили в сегменти, вариращи от A до E, включително VF 5 Plus, VF e34, VF 6, VF 7, VF 8 и VF 9.

Очаква се VinFast да започне да приема поръчки за VF 3 през септември 2023 г. и да достави през Q3 на 2024 г. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Abarth

Честит рожден ден Абарт!

Мар 31, 2024
Авто Новини Automakers press releases Volkswagen

Световен бестселър празнува своя 50-ти рожден ден

Мар 29, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Mercedes-Benz

Скулптура в ярко червено: Mercedes-Benz 500 K Special Roadster

Мар 13, 2024