New Dacia Duster

Силвър Стар представя 10 автомобила на Truck Expo 2023

Силвър Стар представя 10 автомобила на Truck Expo 2023

Силвър Стар представя 10 автомобила на Truck Expo 2023

Реклама Skoda Stock
- Три са премиерите на щанда на вносителя

Десет модела лекотоварни и товарни автомобили представя екипът на Силвър Стар на Truck Expo 2023. Изложението се провежда от 8-ми до 10-ти юни в Международен панаир Пловдив. Посетителите могат отблизо да се запознаят с флагмана на Mercedes-Benz Actros L, Arocs с надстройка бетон миксер, компактния Fuso, еталона при вановете Sprinter, както и удобните градски партньори T-класа, Citan и Vito. Изненада за посетителите са последното поколение на най-високата класа в автобусните превози Setra, многофункционалният Unimog и безкомпромисният офроудър INEOS Grenadier.

Акцент на щанда ще бъде новата Setra, която прави своята премиера в България. Автобусната марка винаги се е отличавала с високия си клас комфорт, сигурност и технологични иновации. Едни от най-важните достижения в новото поколение Setra са внедрените системи за асистиране на водача. Те са базирани на нова електрическа и електронна структура и се въвеждат за първи път в европейски автобус, като правят моделите значително по-икономични, екологични и сигурни. Новият Active Drive Assist 2, които е комбинация от няколко асистиращи системи, активно подпомага водача в спазването на дистанция и оставането в текущата лента на шофиране. А системата Active Brake Assist 5 реагира както при движещи се, така и при неподвижни пешеходци и подпомага аварийното спиране на автобуса.

Многофункционалният Unimog е конструиран на универсална платформа за автомобили с повишена проходимост, предназначени за работа с всякакъв вид добавена техника и оборудване. Изложбеният модел е с прикачена предна косачка и самосвална надстройка с тристранно разтоварване. Unimog се отличава с разнообразните сфери на приложение в пътното поддържане (лятно и зимно), комуналните и транспортните дейности в градски условия при ограничени и трудно достъпни пространства, подходящ е за всякакви терени и климатични условия.

Широката публика ще се запознае отблизо и с безкомпромисния офроудър INEOS Grenadier, чийто оторизиран дилър за България е Силвър Стар. Дизеловата версия, която посетителите ще видят, е с мощност 249 к.с. и максимален въртящ момент от 550 Нм. Със солидна предна и задна ос, постоянно задвижване на четирите колела, двускоростна раздатъчна кутия, отлична дълбочина на газене от 800 мм и висок просвет от 264 мм автомобилът може да покори всеки тип терен. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024