Lasurit eshop

Новото BMW 5 Series предпремиерно в България (Видео)

BMW 5 Series

BMW 5 Series

Реклама Renault Arkana
Само няколко дни след световната си премиера, изцяло новото- осмо поколение, на емблемата 5 Series на BMW отбеляза и предпремиерата си на територията на България.

Новото BMW 5 Series ще бъде лансирано през октомври тази година, като ще бъде налично на пазара и в изцяло електрическа Performance версия от BMW M GmbH. През пролетта на следващата година ще видим и първото по рода си изцяло електрическо i5 Touring, което според компанията ще й даде наистина уникално предимство по отношение на продажбите в този сегмент.

Новият 5 Series Sedan ще бъде наличен в три основни версии на задвижване- изцяло електрически, зареждаем PHEV хибрид и незареждаеми бензинови и дизелови модификации, като ще предложи също така и нови измерения по отношение на динамиката, комфорта и технологиите.

Автомобилът може да се похвали със свежа интерпретация на отличителният си елегантен спортен дизайн, BMW Operating System 8.5 с BMW Curved Display и редица иновативните дигитални услуги, в това число и свързани със техническата му поддръжка.



По отношение на габаритите, в сравнение с предишното поколение, новата генерация на автомобила е с увеличена с 97 мм до 5060 мм дължина, ширината с 32 мм до 1900 мм и височината с 36 мм до 1515 мм. Междуосието е удължено с 20 милиметра до 2995 милиметра.

Топ версията BMW i5 M60 xDrive е изпълнена с електрическа задвижваща система с мощност от 600 конски сили, въртящ момент от 820 Нм, а интегрираната батерия е с използваем капацитет от 81.2 kWh и обещава свободен пробег от до 516 километра.

Повече за новото BMW 5 Series можете да научите тук Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии