Opel Stock

Verge Motorcycles отвори магазин в Монако - видео

Verge Motorcycles отвори магазин в Монако - видео

Verge Motorcycles отвори магазин в Монако - видео

Реклама Renault Arkana
Производителят на електрически супербайкове Verge Motorcycles отваря първия си шоурум в космополитното Монако. Външният повод е легендарната Гран При на Монако. Verge планира да отвори повече магазини в големите европейски градове през 2023 г.

Първият шоурум предлага на клиентите възможността да научат повече за специалната технология на Verge – интегрирания мотор на джантата в задното колело. Посланник на марката е световният шампион от Формула 1 Мика Хакинен.

„За нас е чест да можем да отворим първия си клон в Монако най-легендарния от всички места, дом на международния моторен спорт“ - казва Туомо Лехтимаки, главен изпълнителен директор на Verge Motorcycles - „Монако е отлично и важно място за нас както по отношение на местоположението, така и по отношение на покупателната способност на клиентите.“




Отсега нататък феновете на Verge могат да се запознаят с елмашините лесно и по всяко време, особено тези, базирани в Южна Европа. Досега Verge Superbikes бяха достъпни само за тестови карания в Европа на големи събития и търговски панаири, както и в дните за тестови каране, предлагани като част от Ride Beyond Tour, които почти винаги са напълно заети.




Новият водещ магазин в Монако вече ще служи като постоянен център за тест драйв през цялата година. По време на седмицата на откриването на водещия магазин, компанията получи и специална чест, когато Негово светло височество принц Алберт II от Монако посети магазина във връзка с Голямата награда. Други почетни гости включваха представители на благотворителната организация на принцеса Шарлийн, както и няколко влиятелни личности и знаменитости от света на моторните спортове. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Спорт Авто глобус Jaguar

Jaguar TCS Racing със 100 старта във Формула Е! - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Изцяло електрическият Volvo EX30 е обявен за "Световен градски автомобил 2024“

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024