Skoda Monte Carlo

Mercedes SL Widebody от MANSORY

MANSORY Mercedes SL Widebody

MANSORY Mercedes SL Widebody

Реклама Honda ZR-V
Известната със своите екстремни тунинг доработки компания MANSORY демонстрира поредното си творение по темата Mercedes-Benz, в основната роля на "жертва" в което влиза SL (R232).

Основните четири опорни точки, по които са работили от MANSORY по проекта Widebody на SL са дизайн, джанти, интериор и динамика, като обещават подобрение във всяко едно отношение.

Екстериорът на автомобила е преработен във всяка едно отношение, като силно впечатление правят допълнителните декоративни и аеродинамични елементи, направени от въглеродни нишки, в това число и рамката на предното стъкло.

Външността на Mercedes SL Widebody от MANSORY е акцентирана с помощта на два налични дизайна алуминиеви джанти- 21-цолови отпред и 22-цолови отзад, които са комбинирани с гуми с размери от съответно 275/35 и 335/25.

По отношение на интериора, от MANSORY изразяват готовност да отговорят изцяло на клиентските желания и посочват, че изпълнението на снимките е само примерно.

С помощта на PowerBox технологичното си решение по отношение на двигателя, MANSORY дава на новия Mercedes SL Widebody максимална мощност от 720 конски сили (+135 к.с.) и максимален въртящ момент от 1000 Нм (+200 Нм).

Максималната скорост на движение на колата, която е изпълнена и с нова спортна изпускателна система, е 325 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати от място за едва 3.4 секунди (-0.2 секунди). Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Електромобили NIO

NIO ET7 2024 със свободен пробег от над 1000 километра в реални условия

Апр 17, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Lexus

LEXUS НА СЕДМИЦАТА НА ДИЗАЙНА В МИЛАНО 2024

Апр 17, 2024