Opel Stock

Suzuki със световна премиера на новия си луксозен скутер BURGMAN STREET 125EX -видео

Suzuki със световна премиера на новия си луксозен скутер BURGMAN STREET 125EX -видео

Suzuki със световна премиера на новия си луксозен скутер BURGMAN STREET 125EX -видео

Реклама Opel Stock
Suzuki Motor Corporation направи световна премиера на новия луксозен скутер BURGMAN STREET 125EX, а също и новите Address 125 и Avenis 125, на INTERMOT – Международният мотосалон в Кьолн от 4 до 9 октомври. Продажбите им в Европа ще започнат от пролетта на 2023 г.

Това е първият мотоциклет на Suzuki, който използва двигателя Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α), който усъвършенства технологиите, наследени от мощния, но екологичен двигател SEP, като добавя система Stop&Start (EASS), която изключва автоматично двигателя при спиране и безшумно го стартира при потегляне. Всичко това осигурява мощното ускорение и вълнуващи реакции, но в съответствие със стандартите за емисии Euro 5 и при нисък разход на гориво от 1,9 л/100 км (52,6 км/л)*, и ниски емисии на CO2 от едва 44 г/км.

За спирането може да разчитате на Combined Brake System, която го балансира, като разпределя спирачната сила както към предните, така и към задните колела, дори да натискате само лявата спирачка. Спирачната сила се осигурява от дискова спирачка с диаметър 190 mm отпред и 130 mm барабанна отзад.

Седалката е дълга, добре подплатена и проектирана за максимален комфорт, а червените шевове добавят елегантен акцент. В допълнение, изрязаната форма на пода улеснява поставянето на двата крака на земята. Алуминиевите крачета на задните седалки се разгъват, за да предложат на пътника по-комфортно пътуване и се прибират прилежно, когато не се използват.






Дизайнът се допълва от повдигнатия ауспух. Той е с каталитичен преобразувател, който помага за постигане на съответствие с Euro5, а неговият лек капак изглежда стилен и е с отлична топлинна защита.

Скутерът също така има функции, които подобряват ежедневното удобство и комфорт, като табло с LCD дисплей, чифт здрави куки, които ви позволяват да закачите различни видове чанти, практични предни джобове, които са достатъчно големи, за да поберат смартфон с голям екран, напитка 500 ml или друг предмет, който може да искате да държите под ръка.

Стандартното оборудване включва 2A USB изход, който ви позволява да зареждате смартфон в движение и се намира в предния ляв джоб.

Специална система против кражба покрива ключалката, но лесно се открива чрез магнитен механизъм, кодиран в ключа. Затваря се отново с натискането на един бутон. Имате възможност да отключите седалката, дори когато ключът е в запалването, което ви дава бърз достъп до багажника под седалката и капачката на резервоара.

Може да разчитате и на набор от оригинални аксесоари, като 27 л кутия с голям капацитет и нагреватели за дръжките, за да поддържате ръцете си топли в студено време и др. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024