Opel Stock

Това е новата пистова бегачка на Nissan (Видео)

Nissan Z GT4

Nissan Z GT4

Реклама Renault Arkana
Nissan Motor и Nissan Motorsports & Customizing разкриха първите подробности за новата състезателна кола на марката, разработена на базата на изцяло новото поколение на Nissan Z.

Макар и разработен на базата на стандартната версия на Nissan Z, новият Z GT4, в разработката на който участва и спортното подразделение NISMO на Nissan, получава сериозно доработена версия на двигателя VR30DDTT, оптимизирано окачване, специално разработена аеродинамика и други.

"Моторните спортове за Nissan са изражение на нашата страст и ненадминат опит", коментира Ашвани Гупта, оперативен директор на Nissan. "Nissan Z продължава да поддържа позицията си на върнуващ спортен автомобил, който очарова водачите със своята динамика на пътя и гъвкав двигател. Уверени сме, че този готов за пистата Nissan Z от категорията GT4 ще бъде в състояние да напише още една глава в повече от 50-годишното скоростното наследство на Nissan Z".



Новият Nissan Z GT4, допълнителни подробности, в това число и технически параметри, за който ще бъдат анонсирани по време на специализираното изложение SEMA в САЩ в началото на ноември, ще достигне при първите си собственици през първата половина на следващата година. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024