Skoda Monte Carlo

Citroen с ново лого

Citroen с ново лого

Citroen с ново лого

Реклама Skoda Monte Carlo
Citroen преработва своята корпоративна идентичност. Това включва и ново лого за 103-годишната марка, която направи своя дебют на нов концептуален автомобил в края на септември. То преосмисля оригиналното лого, избрано от основателя Андре Ситроен, вдъхновено от успеха на първата му металообработваща компания, произвеждаща трансмисионни системи с конусни зъбни колела.

„Двойният шеврон“ оттогава е в основата на идентичността на Citroen и сега се доразвива за десети път като основа за логото на марката. Винсент Коби, главен изпълнителен директор на Citroen, подчертава: „Докато се впускаме във вероятно най-вълнуващата глава в нашата знаменита 103-годишна история, е време Citroën да приеме модерен и съвременен нов облик. Нашата нова идентичност е елегантен символ на напредъка, докато придвижваме нашите клиенти физически в смели, напредничави превозни средства, които предизвикват традиционните индустриални правила, и емоционално, като гарантираме, че цялото им изживяване – особено шофирането с електричество – е по-достъпно, удобно и приятно, каквито и да са техните желания и нужди“ .

Новото лого също така ще надхвърли дигиталната среда и използването на новото лого върху и в превозните средства, за да обхване всички елементи на корпоративната идентичност на компанията, от мърчандайзинг до дилърство и обозначения на корпоративни сгради. Ефективните нови емблеми ще бъдат по-леки и по-енергийно ефективни, както и без хром, за да се увеличи рециклируемостта.

Новото лого на марката и корпоративната идентичност на Citroën са комбинирани с надписа „Нищо не ни движи като Citroën“, за да подчертаят предстоящата революция в задвижването и мобилността в подхода на марката и нейния ангажимент към благосъстоянието на клиентите. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024