Lasurit eshop

Michelin представя аксесоари за автомобили

Michelin представя аксесоари за автомобили

Michelin представя аксесоари за автомобили

Реклама Nissan X-Trail
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Гросгерау, Германия

Michelin може да прави доста повече неща от гуми и като доставчик на мобилност непрекъснато разширява своята гама от продукти и услуги, свързани с и извън гумите. Високите стандарти за качество и иновативната сила на марката са отразени и в гамата й аксесоари.

Michelin предлага широка гама от аксесоари за автомобилния пазар за резервни части. През 2021 г. 52 лицензополучатели са продали повече от 31 милиона продукта в около 130 държави под марката Michelin. По този начин Michelin Lifestyle Limited се нарежда на 46-то място сред най-успешните лицензодатели в света.

С патентованата двойна технологична система, уредът за почистване със студена вода под високо налягане MPX 25DTS използва силата на две моторни помпи, за да отстрани без усилие упорити замърсявания по стени с височина до пет метра с до 810 литра вода на час. Като 18-волтово устройство, безжичният уред за високо налягане Michelin MPX 250EDS отстранява замърсявания, когато - например по време на спортни дейности на открито - няма контакт за връзка с електропреносната мрежа.

Производителят на гуми предлага и широка гама вериги за сняг. Michelin Fast Grip е специално разработен за превозни средства, които се смятат за неспособни да носят вериги за сняг. Системата за бързо закрепване гарантира лесен монтаж и демонтаж без допълнителни инструменти, докато комбинацията от галванизирани стоманени пръти и полиуретанови пластини създава много сцепление върху сняг и лед.

Хидравличните крикове с капацитет на повдигане до три тона са особено подходящи за тежкотоварни автомобили и SUV модели.

Новост в гамата са Michelin Jump Starters. Тези леки и компактни стартери се предлагат в три различни нива на производителност с до 16 000 mAh и са предназначени да осигурят бързо и безопасно свързване на празните батерии на автомобила. В зависимост от модела са възможни 20 до 30 старта с едно зареждане.

Устойчивите продукти за почистване и грижа Michelin ECO защитават автомобила и околната среда. Други продукти като преносими компресори и подходящи манометри, но също и крачни помпи помагат навсякъде, където е необходим въздух в гумите или спортното оборудване. И накрая, издръжливите подови стелки и чистачките за всяка нужда допълват гамата от аксесоари. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Тестове Техника /Technics Безопасност | Safety

Проучване - ниско е доверието в автономното шофиране!

Апр 19, 2024
Авто Новини Техника /Technics Бизнес /Business Камиони / Trucks Електромобили Mercedes-Benz

Клиенти тестват вече Mercedes-Benz eActros 600

Апр 19, 2024