Ето безплатните игри в PlayStation Plus за октомври (2022)

Ето безплатните игри в PlayStation Plus за октомври (2022)

Sony обяви безплатните игри, които ще могат да се заявят безплатно в услугата PlayStation Plus през октомври. Заглавията са три - Hot Wheels Unleashed (PS4, PS5), Injustice 2 (PS4) Superhot (PS4), и ще са достъпни от 4 октомври за всички абонати на плановете Essential, Extra и Premium.

Най-интересната игра може би е Superhot - това е иновативен шутър, в който времето тече само докато се движите. Играта има минималистичен визуален стил, който помага да се фокусирате върху най-важното - плавният геймплей и красотата на битката.

Injustice 2 е биткаджийска игра от създателите на Mortal Kombat, които изправят едни срещу други супергероите и суперзлодеите от вселената на DC. Очакват ви епични битки на различни локации по света, като можете да играете срещу други играчи локално или онлайн. Има и единична кампания, която ще ви постави в ролята на Батман.

Hot Wheels Unleashed е аркадна рейсинг игра, която е базирана на хитовите играчки. Наличен е локален мултиплеър между двама играчи на разделен екран, както и онлайн режим, в който може да се включат 12 потребители. Достъпен е и редактор на нови писти.

Не забравяйте, че до 3 октомври можете да заявите актуалните безплатни игри в PS Plus - Need for Speed Heat, Granblue Fantasy: Versus и Toem.

Източник: PlayStation Blog

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция