Lasurit eshop

JAGUAR ВЕЧЕ ПРЕДОСТАВЯ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

JAGUAR ВЕЧЕ ПРЕДОСТАВЯ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

JAGUAR ВЕЧЕ ПРЕДОСТАВЯ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Реклама Skoda Stock
• Всеки нов Jaguar в България вече ще бъде с 5-годишна гаранция
• Очаква се удължената оферта да има положително въздействие върху всеки модел от гамата
Jaguar стартира нова петгодишна гаранция за цялата си гама модели, включително изцяло електрическия Jaguar I-PACE и всички меки или plug-in хибридни автомобили.

С това нововъведение Jaguar става първата компания за луксозни автомобили, която удължава гаранционния си срок отвъд стандартните за индустрията три години. В продължение на пет години (или 150 000 км), в зависимост кое от двете настъпи първо, Jaguar ще поправи или замени евентуална изключително рядко срещана нередност по принцип в материала или изработката на даден автомобил, в съответствие с разпоредбите на гаранцията напълно безплатно. А интелигентната функция InControl Remote прави живота на водачите много по-лесен, като включва автоматични спешни повиквания и възможност за дистанционно взаимодействие с автомобила.

Върховното клиентско изживяване и налагането на модерния лукс във всеки продукт са в основата на стратегията Reimagine на Jaguar Land Rover. Въвеждането на 5-годишна гаранция за всички нови Jaguar автомобили представлява важна стъпка към отлични постижения в обслужването, осигурявайки на клиентите на Jaguar заслуженото спокойствие.

Новата гаранция на Jaguar означава пет години свобода и увереност както за собственици, така и за автопаркове и частни ползватели. Тя предлага прозрачност в обслужването и текущите разходи и допълнително утвърждава стойностното предложение за клиента.

Jaguar очаква новата петгодишна гаранция да има положително въздействие върху остатъчната стойност на всеки автомобил в гамата. Удължената гаранция за нов автомобил показва увереността в качеството и надеждността на автомобилите Jaguar. Освен това компанията вижда ползите за клиентите в по-високата сигурност на разходите и предсказуемост чрез намалени последващи инвестиции.

Дмитрий Колчанов, регионален директор на Jaguar Land Rover за Европа, коментира: „С въвеждането на нова 5-годишна гаранция за Jaguar в цяла Европа, ние допълнително демонстрираме нашия ангажимент към качеството и надеждността на нашите продукти и фокуса си върху отличното обслужване на клиентите. Нашата бъдеща визия за модерен лукс е изцяло ориентирана към клиента и това трябва да означава спокойствие за всеки, който притежава Jaguar.”

*Източник: www.jaguar.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии