Opel Stock

BMW Америка казва сбогом на V12 със специална серия

THE FINAL V12

THE FINAL V12

Реклама Peugeot 408
Североамериканското подразделение на BMW ще предостави последните V12 мотори, които компанията ще произведе, за вграждане в специална лимитирана серия на M760i xDrive.

Новата тематична серия ще се нарича Final V12 и както предполага нейното име, в нея ще бъдат включени само 12 автомобила, които ще бъдат налични за закупуване от страна на американските потребители. Екземплярите ще бъдат разработени на базата на модификацията BMW M760i xDrive, но ще се отличават от всички останали предложения на марката с уникална емблема и джанти, както и с възможност за избор на допълнителни персонализации на екстериора и интериора, предлаган от специализираното подразделение BMW Individual.

В оборудването на Final V12 ще бъдат включени 20-цолови M Double-Spoke алуминиеви джанти Window Grey или Jet Black цветово изпълнение, допълнителна обозначителна табелка THE FINAL V12 с пореден номер от 1 до 12 на централната конзола, тематични обозначения THE FINAL V12 на плаговете на вратите и върху капака на двигателя, V12 обозначение на задния капак вместо M760i, допълнителен възпоменателен плакет и други.

Първите бройки на Final V12 ще бъдат проиведени през юни тази година, като цената е определена на 200 000 щатски долара. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024