Skoda Monte Carlo

Amarok с нов облик

Amarok с нов облик

Amarok с нов облик

Реклама Renault Arkana
Volkswagen Commercial Vehicles придадоха на Amarok нов дизайн. Външно, например, той ще бъде с десет сантиметра по-дълъг и с повече от четири сантиметра по-широк от настоящата версия. Пикапът ще бъде наличен за поръчка на първите пазари в края на годината.

В бъдеще на борда на Amarok ще има още по-разширена технология, която е полезна не само когато колата се използва като работен инструмент. Става дума че най-новото поколение на превозното средство ще има значително повече системи за подпомагане на водача и също така ще впечатлява по отношение на свързаността.

„Когато става дума за задвижването, ние продължаваме да разчитаме на високоефективни TDI дизели за новия Amarok“ - казва Ларс Менге, ръководител на продуктовия маркетинг във Volkswagen Commercial Vehicles - „И в бъдеще ще се предлага високопроизводителен V6 TDI, както и други, специфични за пазара задвижвания. С други думи, в зависимост от пазара, Amarok ще бъде ефективен и мощен с дизелов или бензинов двигател "

Amarok от Volkswagen Commercial Vehicles е в серийно производство от 2010 г. Оттогава са продадени повече от 815 000 автомобила. Разработена от екипи в Австралия и Европа, най-новата версия на премиум пикапа ще се произвежда в Силвъртън, Южна Африка. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024