Lasurit

Hyundai обещава качество и обслужване за употребявани автомобили

Hyundai обещава качество и обслужване за употребявани автомобили

Hyundai обещава качество и обслужване за употребявани автомобили

Реклама Opel Stock
Автомобилната индустрия полека се е възстановава от коронакризата, но последиците от кризата с чиповете продължават. Няколко милиона коли не могат да бъдат направени поради липса на полупроводници а доставките се бавят неопределено време. Нищо чудно, че търсенето на добри употребявани автомобили рязко нарасна през последните месеци. Тъй като закупуването на употребявана кола винаги е въпрос на доверие, дилърите и клиентите разчитат на високо качество и добри съвети.

Hyundai Motor Germany разпозна знаците на времето и представи своята програма за употребявани автомобили "Hyundai Promise" в Германия преди малко повече от година. Платформата за употребявани автомобили, знакът за одобрение „Одобрен употребяван автомобил“, широката гама от тест драйвове и бързата доставка трябва да предложат на заинтересованите купувачи сигурност, прозрачност, доверие и удобство при закупуване на употребяван Hyundai или марка на друг производител.

Всяко употребявано превозно средство преминава през проверочни стъпки с помощта на контролен списък от 100 точки, преди да стане превозно средство предлагано за продан по програмата Hyundai Promise. За тестваните модели има поне двегодишна пълна гаранция за употребявано превозно средство, която може да достигне дори до пет години след първоначалната регистрация с пробег до 120 000 километра. По-старите модели на Hyundai и марките на трети страни на възраст до осем години с пробег до 160 000 километра получават поне една година пълна гаранция и попадат в сегмента „Изпитани употребявани превозни средства“.

Марката е първият производител на пазара на употребявани автомобили, който предлага сертификат за състоянието на батерията за всички електрически превозни средства Hyundai. Търговецът може да прочете състоянието на батерията предварително с помощта на диагностичния инструмент на Hyundai.

В края на октомври 2021 г. 180-те локации на Hyundai Promise в Германия предлагаха около 5000 превозни средства на Promise и „одобрени употребявани автомобили“ чрез hyundai.de и почти 10 000 единици чрез autoscout.de. На собствения уебсайт на марката около 1000 от тях са модели с алтернативни задвижвания, докато autoscout.de такива са около 3000 превозни средства. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024