Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия се изправя пред нови трудности днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:30 / 03.12.2021Коментари (0)739
©
Дневен хороскоп за 03.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От вас зависи дали ще постигнете замисленото и ще осъществите целите си в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в липсата на разбиране от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на авторитета. Заемете се с рутинните си задължения. Няма да ви липсват интересни запознанства още от сутринта. Ако не сте семейни може да намерите своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Ако вече имате партньор, може вече да обявите годежа си. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте финансовото си състояние с активна работа по започнати проекти и положете основите за бъдещи си успехи. На работното място си гарантирате успех. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя апогей, дори и рискованите начинания ви носят отлични приходи и похвала. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, днес да обявите че имате намерения да създадете семейство, а ако сте самотни може да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак съветът ми е ритуалът да е само граждански.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте капризи на работното място и не изнервяйте вашите колеги, ако сте се захванали с общ бизнес, за да не ви изоставят. Обмислете отново предложенията за инвестиции. Денят е добър за рутинни занимания, но не и за преговори за сътрудничество. Бъдете последователни в действията си. Отношенията ви са хармонични и стабилни, основани на любов и разбирателство. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство. 

РАК

Не се притеснявайте от неочакваните служебни разходи, ако имате посещение от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите заради липса на готовност да обосновете исканията си. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате отношенията с хора около вас заради новите ви познати. Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. 

ЛЪВ

Вместо да се инатите, се огледайте за възможност да се обогатите с необходимата ви информация и ще се справите без проблем със служебните си задължения. Причината за трудностите е липсата на желание да познавате новостите Завършете изостаналите задачи и анализирайте постигнатото. Ако развивате свой бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които искат да ви измъкнат парите. Вечерта си останете у дома или излезте на разходка в парка. Вечеряйте и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Днес сте склонни да привличате използвачи, дори и непознати, което е странно за вашата типична прозорливост и затова на работното място рискувате да предизвикате проблеми заради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение успехът ще бъде с вас, ако не отказвате допълнителната работа и подновите стари делови отношения. Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами.

ВЕЗНИ

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е заради очакване на поредните успехи, водещи към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни колеги. Склонни сте да се отнасяте подигравателно към тях, но днес бъдете на ниво, за да не съсипете доброто впечатление, което сте направили. Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

СКОРПИОН

Ако се опитват да измъкнат от вас пари за проект, който не ви засяга, не проявявайте щедрост и не давайте обещания за вложение, ако имате намерение да инвестирате във ваши нови идеи. Успехът ви следва от сутринта, но с планирани начинания. Не влизайте в конфликт на работното място и не се опитвайте да доказвате с агресия правотата си, защото ще избухне такъв скандал, който ще ви депресира. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. 

СТРЕЛЕЦ

Ваши колеги се опитват да ви създават трудности. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в задълженията си. Някои колеги умишлено ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте отлично и с най-неприятните си задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание. 

КОЗИРОГ

Работното място не е подходящо, за да воювате с вашите колеги. Наложете си търпение и се заемете със задълженията си. Вечерта изяснете проблемите в семейството. Денят не е успешен за срещи, за начинания и за делови разговори, нито за подписване на договори. Късметът със сигурност ще ви изостави. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете внимателни. Трудностите са преодолими. Приемайте спокойно отправената ви критика. Промяната на плановете ви за деня не е причина да се отклоните от задълженията си. Очаквайте предложение за нов бизнес. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви. 

РИБИ

Приемете безропотно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че ако се подчините, ще ви повишат. Веднага им докажете, че сте готови да им сътрудничите, но не прекалявайте с демонстрация на възможности. Трудностите са причината да не работите активно, но ще се справите успешно, ако мобилизирате силите си. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: