New Dacia Duster

DS 3 CROSSBACK E-TENSE с още по-голям свободен пробег

DS 3 CROSSBACK E-TENSE с още по-голям свободен пробег

DS 3 CROSSBACK E-TENSE с още по-голям свободен пробег

Реклама Peugeot 408
В резултат на оптимизиране на технологичната база и възприемането на нови гуми, изцяло електрическият DS 3 CROSSBACK E-TENSE вече обещава допълнително спокойствие благодарение на увеличението в свободния си пробег.

От DS Automobiles коментират, че благодарение на оборудването на термо-помпата с датчик за влажност, се оптимизира енергийната ефективност на отоплителната и климатичната система на електромобила.

Вторият основен фактор за увеличенитео на свободния пробег на DS 3 CROSSBACK E-TENSE е въвеждането в употреба на нови енергоефективни (A) гуми EcoContact™ 6 Q на Continental 215/60, които са конфигурирани със 17-цолови джанти.

В резултат на нанесените подобрения и промени, 100% електрическият DS 3 CROSSBACK E-TENSE обещава с почти 7% подобрен свободен пробег, като посочените от DS Automobiles данни за автономността са 341 километра (WLTP стандарт на замерване).

От 2024 година, всеки нов модел на DS Automobiles ще бъде наличен единствено и само със 100% електрическо задвижване (https://www.auto-press.net/a:DS-Automobiles-само-с-електромобили-от-2024-година). Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024