Opel Stock

Още един поглед към електромобила Polestar 3

Polestar 3

Polestar 3

Реклама Honda ZR-V
Polestar разпространи ново изображение на третото си електрифицирано- в частност 100% електрическо, пазарно предложение Polestar 3.

Успоредно с потвърждението, че Polestar 3 ще се произвежда в САЩ и ще бъде лансиран на пазара през следващата година, от компанията коментират, че продажбите на марката вървят по план, с очакван резултат от около 29 000 единици за тази и до 290 000 единици до 2025 година.

"Ще произвеждаме в Америка, за американци", коментира Томас Ингенлат, изпълнитилене директор на Polestar. "Polestar 3 е планиран за ланисране през 2022 като луксозен електрически спортен SUV, който ще определи визията на SUV-та в електрическата ера. Това също така ще бъде автомобил на Polestar, който ще се прави в Америка".

От Polestar анонсират, че Polestar 3 ще бъде един от най-отговорните към околната среда автомобили и че ще предложи на бъдещите си собственици възможност за автономно управление при движение по високоскоростни пътища.

Polestar 3 поставя началото на ново поколение платформа за електромобили на компанията майка Volvo Car Group, която е разработена от нулата за пълната електрификация на групата.

От Polestar споделят, че Polestar 3 ще разполага с иновативни решения за свързаност, като ще се разчита на уникалното за индустрията сътрудничество с Google, под формата на интегрираната Android Automotive OS. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024