Opel Stock

Hyundai печели най-високите отличия на наградите Top Gear

Hyundai печели най-високите отличия на наградите Top Gear

Hyundai печели най-високите отличия на наградите Top Gear

Реклама Skoda Stock
• Hyundai i20 N е обявен за “Автомобил на годината“ на годишните награди на Top Gear, превъзхождайки автомобилите от най-впечатляващите марки в света
• Hyundai получи наградата „Производител на годината“, признавайки цялостния принос в индустрията и с една от най-потентната моделна гама.

Hyundai Motor взе най-високите отличия на годишните награди Top Gear 2021, печелейки автомобил на годината с i20 N и бе обявен за цялостен производител на годината в знак на признание за водещата в класа моделна гама на марката.

i20 N наскоро триумфира в теста Top Gear Speed Week, за да получи желаната титла за спортен автомобил на годината от група от 26 претенденти по време на серия от задълбочени тестове. Съдийската комисия – съставена от експертен редакционен екип на Top Gear, заедно с Крис Харис и The STIG – увенча общия победител i20 N след серия от изтощителни тестове срещу модели от някои от най-впечатляващите спортни автомобилни марки в света. Комбинацията от вълнуващо управление и всестранни таланти на i20 N в крайна сметка спечели екипа.

Томас Шемера, изпълнителен вицепрезидент, глобален главен маркетинг директор в Hyundai Motor Company каза: „Наистина е чест да получим две престижни награди от едно от най- влиятелните автомобилни медии в света, особено във време, когато глобалната марка на Hyundai никога не е била по-силена. Знаем, че екипът на Top Gear е много взискателен и има високи стандарти, така че спечелването на наградата „Автомобил на годината“ за i20 N със сигурност е постижение. Производството на годината е доказателство за посоката, към която Hyundai се ангажира, докато се трансформираме в доставчик на интелигентни решения за мобилност. Всеки в Hyundai може да се гордее с това признание."

Майкъл Коул, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor Europe, каза: „Наградите Top Gear признават най-доброто, което индустрията може да предложи. Присъждането на титлата „Производител на годината“ подчертава, че нашата неуморна работа за лидерска позиция в индустрията в бъдещата мобилност чрез прогресивния дух на компанията е призната не само от нашите клиенти, но и от водещите автомобилни медии. Но със сигурност няма да спрем до тук. Индустрията се преоткрива и ние планираме да ръководим тази промяна."

Тил Вартенберг, вицепрезидент, ръководител на N подразделение N подразделението на Hyundai Motor Company коментира: „Като аз самият аз съм горд N-тусиаст, най-вълнуващо е да видя нашия изцяло нов i20 N да бъде избран за шампион на Top Gear Speed Week сред 26 най-бързи коли в света и в крайна сметка създават печеливша репутация като Автомобил на годината. N ще продължи да прави това, което обича и прави най-добре, за да спечели сърцата на автомобилните ентусиасти по целия свят.”

За победата на i20 N като „Автомобил на годината“ Джак Рикс, редактор на Top Gear, каза: „Вече знаехме колко брилянтен е Hyundai i20 N, след като надделя над 25 други конкуренти в нашия неотдавнашен тест по време на „Седмица на скоростта“. Но за да се спечели най- високото отличие в нашите годишни награди, всеки трябва да докаже всестранните си таланти. След като блеснахме на британските състезателни писти, решихме да направим нещата още по-сериозни, за да докажем колко е добър - с приключение в австралийската пустош. Това, което открихме, беше уникален хотхеч, който остана едновременно удобен и напълно невъзмутим на големи разстояния и върху различни пътни настилки. Малкият хечбек на Hyundai, който се справи толкова добре, толкова далеч от зоната си на комфорт, че беше невъзможно да направим нищо друго, освен да го превърнем в нашия „Автомобил на годината като цяло.”
В допълнение, екипът на Top Gear похвали обширните таланти в цялата моделна гама на Hyundai, удостоявайки компанията с наградата „Производител на годината“.

За този приз на Hyundai, Джак Рикс редактор на списание Top Gear, каза: „Били сме тук и преди. Преди три години избрахме Hyundai за наш производител на годината. Това се основава на трио впечатляващи модели, както доставящи удоволствие (i30 N), така и хубави (хибридните IONIQ и KONA Electric). Към тях се присъединява още по-разнообразен моделен състав. Тази година гамата на Hyundai ни порази: хот хечове (i30 N, i20 N), хот SUV модели (KONA N), автомобили с водородни горивни клетки (NEXO) и EV, който изглежда и върви по-добре от всичко (IONIQ 5)... Hyundai просто ни отвя. От известно време знаем, че корейците идват. Е, вече не са. Те са тук и го правят по-добре от всеки друг."

*Източник: www.hyundai.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Volvo EX30 печели престижната награда за дизайн Red Dot „Най-добър от най-добрите“

Апр 23, 2024