Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви видове металотърсачи има
Автор: Екип Varna24.bg 17:08 / 22.10.2021Коментари (0)1521
©
Един от най-силните антиподи на скуката е приключението. Но как можем да се впуснем и насладим на такова, след като живеем в силно дигитална среда, която ни прави зависими от интернет и виртуалното пространство? Потребността от намирането на приятни начини за развлечение ни отвежда до металотърсачеството, което набира все по-голяма популярност сред желаещите да опитат нещо различно, разказват от магазин iShop. Пазарът предлага различни по вид детектори на дълбоко заровен метал и за самородно злато, които могат да се поръчат и онлайн. 

За какво служи металдетекторът 

От самото му име се подразбира, че става дума за уред, чието предназначение е да намира метал. Съвременните металотърсачи могат да бъдат дълбочинни, универсални и подводни, като са налични малки и по-големи модели. Има дори решения и за деца. Това дава възможност за организирането на едно вълнуващо семейно приключение, в което дори и най-малките да вземат участие. Металдетекторът може да се използва за откриването на “съкровища" по плажове и други терени, които предлагат отлични условия за подобни любителски експедиции. 

Какви модели има според предназначението

Искате да купите първия си металдетектор? Преди това се запознайте с това какви модели са налични според основното им предназначение и принципа им на работа:

Металдетектори за универсално ползване. Те са най-добрата опция, ако все още не притежавате опит с откриването на метални предмети, в това число и злато. Устройствата са снабдени с всички нужни екстри и функционалности, за да ни осигурят едно незабравимо преживяване сред “разкопките"

Металотърсачи за злато. Със сигурност сте гледали не един и два филма за ентусиасти, които имат късмета да се натъкнат на ценни находки от злато… Докоснете се и вие до тази емоция с металдетектори на марки като Quest, Nokta, Minelab и др.

Подводни. Степента им на водоустойчивост е до 250 метра, сигнализират с визуален и аудио сигнал при намирането на метален обект и са с практични размери, за да се чувствате максимално удобно по време на търсене;

Дълбочинни. Този вид металдетектори са предназначени за намиране на метал и заровени съкровища, които са скрити по-надълбоко в земята. Използват се най-вече за големи предмети и от опитни лица

Детски. Кой е казал, че най-малките не могат да бъдат златотърсачи? Специалните детски модели са страхотна възможност и те, като своите родители, да пуснат на свобода приключенеца в себе си и да намерят заровени богатства в парка, на площадката, по време на семейните пикници и т.н.

Време е да се превъплътите в ролята на откриватели – готови ли сте с избора на металдетектор?








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: