Opel Stock

Това е новият Range Rover 2022

Това е новият Range Rover 2022

Това е новият Range Rover 2022

Реклама Nissan X-Trail
На Land Rover не му остана време да публикува официалните тизъри на новия Range Rover 2022, тъй като в мрежата изтекоха поредица от шпионски кадри, които напълно разсекретиха новостта и дизайнът на луксозния нов английски SUV вече не е тайна.

Както се очакваше, флагманът на марката остана разпознаваем, като запази характерните си пропорции и стил на изпълнение. Петото поколение се различава от предшественика си в по-гладката повърхност на купето с минимални щамповки, модернизирана радиаторна решетка с различна графика и актуализирана оптика. Предната броня има интегриран правоъгълен въздухозаборник с по-чист дизайн.

Range Rover 2022 също получи нови декоративни "хриле" на предните врати и две антени тип перка на акула на покрива. На кърмата са се появили тънки вертикални блоксветлини, свързани с хоризонтална напречна линия. Има достатъчно промени и в купето. Оборудването му включва нов волан с четири спици и мултимедийна система Pivo Pro с по-голям екран. Селекторната шайба е заменена от малък селектор на предавките.

Известно е, че новото поколение на луксозния SUV се базира на платформата MLA Flex. Новият Range Rover 2022 ще излезе на пазара в няколко версии с бензинови и дизелови двигатели, както и с хибридно електрическо задвижване. По-късно се очаква изцяло напълно електрически вариант. Дебютът на модела е насрочен за 26 ноември. Събитието ще се проведе онлайн, а Range Rover 2022 ще стигне при дилърите на марката през следващата пролет. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024