Skoda Monte Carlo

Новият Mercedes-AMG SL с премиера на 28 октомври

All new Mercedes-AMG SL

All new Mercedes-AMG SL

Реклама Peugeot 408
Днес Mercedes-AMG обяви, че световната премиера на новото поколение SL ще се състои в дигитална среда на 28 октомври на страницата Mercedes me media.

От Mercedes-Benz анонсират, че Mercedes-AMG SL ще се завърне към своите исторически ценности и ще дебютира с мек таван, но и с прогресивен дизайн, като всичко за новата кола ще бъде обяснено от Филип Шимер, изпълнителен директор на Mercedes-AMG GmbH и Гордън Вагенер, шеф-дизайнер на Daimler AG.

От компанията споделят също така, че новият SL ще бъде отлично пригоден за ежедневна употреба с 2+2 местно изпълнение на интериора си, но в същото време за първи път в историята си ще себютира и във версия с четири задвижващи колела

От Mercedes-AMG GmbH обръщат внимание върху това, че задните седалки на новия SL подобряват ежедневната приложимост на модела, като предлагат възможност за седене на хора с височина до 1.5 метра.

Новият Mercedes-AMG SL ще се предлага с възможност за поръчка на прожекционен (head-up) екран, койт ще дава възможност на водача да избира между няколко различни интерфейса на подаваната на него информация.

В средата на март тази година, от Mercedes-AMG обявиха, че голяма част от разработката на новия SL е осъществена с помощта на компютърни симулации и изпитания. Въпреки това, автомобилът няма как да бъде реализиран успешно без съответните тестове в реални пътни условия, в това число и в екстремни. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024