Skoda Kodiaq

Женската сила зад новата Opel Astra

Окт 21, 2021
Женската сила зад новата Opel Astra

Женската сила зад новата Opel Astra

Реклама Opel Stock
Новата Opel Astra е електрифицирана и емоционална. При разработването на компактния автомобил от Рюселсхайм в основния екип половината участници бяха жени - забележително за този отрасъл на промишлеността, който все още е доминиран от мъже.

Зузана Майорова например контролира критериите за качество на стратегическите доставчици за Astra. Хайян Ю ръководи разработването на изцяло дигиталната кабина Opel Pure Panel. Дизайнът на интериорните цветове и материали до голяма степен се определя от Илка Хьоберман. В този контест изглежда логично, че Мариела Воглер, като главен инженер отговаря за цялостното развитие в което придаде голямо значение на „възприеманото качество на модела“.

"Събра се международен екип, който постигна цел, основана на доверие с голяма откритост и взаимно уважение" - казва Мариела Воглер - "защото с манталитет на лакътя не създавате кола, която може да предизвика положителни чувства. Женският фактор повлия на резултата, разнообразните умения и таланти на екипа направиха сътрудничеството, обмяната на идеи доведоха до по-добър краен продукт. "

На 1 септември 2021 г. поредната нова Astra премина световна премиера в централата на Opel в Рюселсхайм. Клиентите могат вече да поръчат новодошлия модел още тази година, цените започват от 22 465 евро. Шестото, изцяло преработено поколение на Astra бе основно разработено за период от три години от основния екип от 25 души. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024