Skoda Monte Carlo

Пуска се движението в платното за София в ремонтирания участък от път I-1 Владая - Драгичево

Пуска се движението в платното за София в ремонтирания участък от път I-1 Владая - Драгичево

Пуска се движението в платното за София в ремонтирания участък от път I-1 Владая - Драгичево

Реклама Skoda Monte Carlo
Пуска се движението в платното за София на път I-1 София – Перник в ремонтирания около 3,4 км участък от ж.п. гара Владая до кръстовището за Рударци и Кладница в с. Драгичево /км 282+485 до км 285+605/. От 21 октомври, до неделя /24 октомври/ в отсечката ще бъде ограничен трафикът в платното за Перник за поставяне на ограничителни системи /мантинели/ в средната разделителна ивица и изкърпване на компрометирани участъци. Моторните превозни средства ще преминават двупосочно в ремонтираното платно за столицата. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта.

Дейностите за доставката и поставянето на мантинелите бяха възложени след проведена нова тръжна процедура по ЗОП. Обявяването на нова процедура се наложи, тъй като възложените дейности са над разрешените по договора за доставка и монтаж на ограничителни системи по републиканските пътища в Югозападен район, включващ областите Благоевград, Перник, Кюстендил и София.

Ремонтът на 3,4 км отсечка от първокласния път между ж.п. гара Владая до кръстовището за Рударци и Кладница в с. Драгичево е част от поетапния ремонт на общо 4,38 км от първокласния път I-1 в отсечката между ж.п. гара „Владая“ и пътен възел „Даскалово“ /от км 282+485 до км 286+865/. При осигуряване на финансов ресурс се предвижда през следващата година да бъде ремонтирано платното за Перник.

Ремонтът на път I-1 в отсечката между ж. п. гара „Владая“ и пътен възел „Даскалово“ /от км 282+485 до км 286+865/ включва полагане на нова асфалтобетонова настилка, подсилена с геомрежа по цялата ширина на платното, както и подобряване на отводняването и възстановяване на прилежащите водостоци. Пътят ще е с нови бетонови бордюри, ограничителни системи /мантинели/ и пътни знаци.

*Източник: www.api.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии